Glass (2019) | Cronică de film

0

Introducere | Glass (2019)

Glass continuă povestea filmelor Unbreakable/ Indestructibilul și Split, transformând astfel seria într-o trilogie care, sper eu, să nu se oprească aici și să avem parte de o continuare. În regia lui M. Night Shyamalan, filmul reușește să te intrige și să te facă să te întrebi dacă va exista o continuare.

Glass (2019) | Cronică de film

Rezumat | Glass (2019)

Acțiunea este foarte bine conturată și avem parte de multe confruntări între protagoniști. Scenariul continuă de unde a rămas Split și se învârte în jurul personajelor Kevin Wendell Crumb (James Mcavoy) și David Dunn (Bruce Willis). Acestora li se alătură Elijah Price, interpretat excelent de Samuel L. Jackson.

Dinamica se schimbă când o cunoaștem pe Dr. Ellie Staple, care primește sarcina de a-i convinge pe cei trei că nu au super puteri. Una dintre cele 24 de personalități ale lui CrumbBestia, devine ținta tuturor, iar filmul demască conflictul de interese și secrete bine păstrate de ani de zile.

O altă apariție este Casey din Split, singura fată care a fost lăsată de Bestie să scape. Rolul ei devine din ce în ce mai important, dar dacă aș continua, aș ajunge deja să dau spoilere și n-aș vrea asta așa că vă las câteva opinii despre film mai jos și apoi vă încurajez să mergeți la cinema să-l vedeți.

Opinii | Glass (2019)

Trebuie să vă spun că și dacă nu ați văzut Unbreakable înainte de a vedea Split și Glass, tot veți înțelege filmul. Probabil nici cei care l-au produs nu au fost siguri că îl vor transforma în trilogie. A fost o surpriză plăcută și mi-a plăcut atât de mult încât sper să nu fie nevoie să aștept 19 ani pentru a afla care sunt repercusiunile finalului din acest film.

Când apare? Filmul intră în cinema pe data de 18 ianuarie și este distribuit de Forum Film Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.