Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald (2018) | Cronică de film

0

Introducere | Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald

Filmul se concentreaza asupra universului din care Newt, Grindelwald și Dumbledore fac parte. În opinia mea, chiar dacă este cel de-al doilea film din seria Animale Fantastice, acesta este filmul care a deschis calea către multe altele.

Pe parcursul filmului avem parte de un scenariu care se axează pe construirea personajelor și adesea pune accentul pe trecutul acestora pentru a le apropia și mai mult de public.

Este un început promițător pentru seria celor cinci filme Animale Fantastice. Da, am spus început. Chiar dacă acesta reprezintă al doilea film al seriei, consider că primul a fost axat doar pe povestea lui Newt și că abia de acum încolo vom vedea ce înseamnă adevărata lume a magiei.

Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald

Rezumat | Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald

Acțiunea filmului are loc în anul 1927, la câteva luni după ce Newt a ajutat la capturatea lui Gellet Grindelwald. Ceva timp mai târziu, acesta evadează și apare în poveste Albus Dumbledore, singurul vrăjitor care l-ar putea opri pe Gellet.

Pe parcursul filmului îi urmărim pe Newt, Tina, Queenie și Jacob care se trezesc în mijlocul luptei dintre Dumbledore și Grindelwald. Singura problemă este că, din cauza unei vrăji, aceștia doi nu se pot confrunta direct și sunt nevoiți să apeleze la ajutor extern și să recruteze fiecare vrăjitori de partea sa.

Opinii | Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald

Din punct de vedere al acțiunii nu mi se pare un film deloc wow pentru că mă așteptam la mai multe lupte între vrăjitori și la acțiune propriu zisă. În schimb, partea de construcție a personajelor este dezvoltată foarte bine și fanii genului cu siguranță vor aprecia acest film.

Per total, este un film bun care va da context următoarelor trei din seria Animale Fantastice. Nu este plictisitor pentru că scenariu este scris în așa fel încât să ofere cât mai multe informații și să îți țină mintea ocupată pe totată durata sa.

Când apare? Filmul intră în cinema pe data de 16 noiembrie și este distribuit de Vertical Entertainment.

Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.