Asistent de (ne)voie (2019) | Cronică de film

0

Introducere | Asistent de (ne)voie (2019)

Această producție este un remake al filmului francez The Intouchables. Pe durata sa avem parte de o poveste de prietenie dintre un tânăr ce tocmai iese din închisoare și un milionar aflat într-un scaun cu rotile.

La prima vedere nu pare că s-ar întâmpla cine știe ce în film, dar odată ce ajungi în fața ecranului din cinematograf ziua ta se va schimba. Cu multe zâmbete și râsete bineînțeles.

Asistent de (ne)voie

Rezumat | Asistent de (ne)voie (2019)

Phillip Lacasse paralizează în urma unui accident în timpul unui zbor cu planorul, iar întâmplarea face ca Dell, un fost condamnat, să nimerească la un interviu de angajare pe post de life assistant (un fel de asistent personal, dar care trebuie să stea 24/24 cu șeful său).

Chiar dacă toate șansele par a fi împotriva lui Dell și nu pare că este genul de job care să i se potrivească, Phillip Lacasse îl alege și de aici începe o adevărată comedie cu multe scene de umor, dar și lecții de viață importante.

Opinii | Asistent de (ne)voie (2019)

Filmul mi s-a părut mai bun decât The Intouchables și pot spune că asta se datorează lui Kevin Hart care interpretează rolul lui Dell într-un mod absolut genial.

Cât despre partea de lecții de viață despre care vorbeam mai sus, în opinia mea a avut destul de multe și nu le voi analiza pe fiecare în parte. Acestea fiind spuse, vă invit să vedeți filmul la cinema, dar nu înainte de a vă spune câteva cuvinte despre un lucru care mi-a plăcut.

Povestea a fost construită foarte frumos și pare că filmul se învârte în jurul ideii de a te bucura de ceea ce ai și să încerci să scoți ce e mai bun din orice situație nou apărută.

The Upside, pe numele său în engleză, intră în cinema pe data de 11 ianuarie și este distribuit de Ro Image 2000.

Și apropo de filme, am scris și un articol cu recomandări de filme bune de văzut pe blogul personal în caz că vreți să aruncați o privire.

Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.