Filme Asistent de (ne)voie (2019) | Cronică de film

Asistent de (ne)voie (2019) | Cronică de film

-

-

Introducere | Asistent de (ne)voie (2019)

Această producție este un remake al filmului francez The Intouchables. Pe durata sa avem parte de o poveste de prietenie dintre un tânăr ce tocmai iese din închisoare și un milionar aflat într-un scaun cu rotile.

La prima vedere nu pare că s-ar întâmpla cine știe ce în film, dar odată ce ajungi în fața ecranului din cinematograf ziua ta se va schimba. Cu multe zâmbete și râsete bineînțeles.

Asistent de (ne)voie

Rezumat | Asistent de (ne)voie (2019)

Phillip Lacasse paralizează în urma unui accident în timpul unui zbor cu planorul, iar întâmplarea face ca Dell, un fost condamnat, să nimerească la un interviu de angajare pe post de life assistant (un fel de asistent personal, dar care trebuie să stea 24/24 cu șeful său).

Chiar dacă toate șansele par a fi împotriva lui Dell și nu pare că este genul de job care să i se potrivească, Phillip Lacasse îl alege și de aici începe o adevărată comedie cu multe scene de umor, dar și lecții de viață importante.

Opinii | Asistent de (ne)voie (2019)

Filmul mi s-a părut mai bun decât The Intouchables și pot spune că asta se datorează lui Kevin Hart care interpretează rolul lui Dell într-un mod absolut genial.

Cât despre partea de lecții de viață despre care vorbeam mai sus, în opinia mea a avut destul de multe și nu le voi analiza pe fiecare în parte. Acestea fiind spuse, vă invit să vedeți filmul la cinema, dar nu înainte de a vă spune câteva cuvinte despre un lucru care mi-a plăcut.

Povestea a fost construită foarte frumos și pare că filmul se învârte în jurul ideii de a te bucura de ceea ce ai și să încerci să scoți ce e mai bun din orice situație nou apărută.

The Upside, pe numele său în engleză, intră în cinema pe data de 11 ianuarie și este distribuit de Ro Image 2000.

Și apropo de filme, am scris și un articol cu recomandări de filme bune de văzut pe blogul personal în caz că vreți să aruncați o privire.

Marius
Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow us

1,207FaniÎmi place
15,148CititoriConectați-vă
1AbonațiAbonați-vă

Articole recente

SAGA Festival în București – iunie 2020

Anul 2020 vine cu surprize în materie de muzică pentru bucureșteni, iar cea mai mare dintre acestea este anunțarea celui mai nou...

Red Bull SoundClash 2019 aduce Subcarpați vs. Vița de Vie pe 9 octombrie

După ce în 2017 am avut parte de un duel muzical între CTC și CSD, iar în 2018 între Grasu XXL și Loredana, Red...

Cea mai mare galerie de artă stradală în AR prin dARe by Samsung

Podul Aurel Vlaicu a devenit cea mai mare galerie de artă stradală din București și prin aplicația dARe by Samsung arta s-a îmbinat cu...

LP revine la Arenele Romane pe 24 iunie 2019

LP revine la Arenele Romane pe 24 iunie 2019. Artista revine în România pentru a doua oară în ultimii doi ani după succesul pe...

Ce modificări aduce Noul cod rutier 2019

Începând cu anul 2019 a avut loc o modificare privind Noul cod rutier 2019, iar șoferii trebuie să fie la curent cu toate schimbările...

44 de fotografii ale obiectivelor de patrimoniu salvate de Instagram

Palatul Universul adăpostește, în perioada 24 februarie - martie 2019, fotografii din România realizate în cadrul proiectului Cronicari Digitali.Astfel, dacă ești pasionat de patrimoniul...
- Advertisement -

S-ar putea să îți placăRELATED
Articole recomandate