Bumblebee (2018) | Cronică de film

0

Introducere | Bumblebee (2018)

Cu câteva zile înainte de Crăciun am ajuns la vizionarea filmului Bumblebee și cadoul lui pentru mine a fost să mă facă să ies din sala de cinema cu zâmbetul pe buze. Nu e comedie și nici n-am băut ceva înainte de film, dar pur și simplu are filmul acesta niște scene la care pici din scaun de râs.

Trecând peste partea de comedie, trebuie să vă spun că e un un film din care veți afla care e treaba cu Bumblebee, cum a rămas fără voce și ce căuta el pe Pământ înaintea celorlalți autoboți.

Bumblebee (2018)

Rezumat | Bumblebee (2018)

Micul robot galben găsește refugiu într-un atelier dintr-un oraș din California și, cu ajutorul lui Charlie, reușește să se adapteze vieții de pe Pământ. Problema apare în momentul în care decepticonii descoperă locația în care Bumblebee se ascunde și de aici pornește o adevărată luptă de supraviețuire.

Opinii | Bumblebee (2018)

Am avut parte de acțiune de la începutul până la finalul filmului, povestea originii lui Bumblebee a fost scrisă într-un mod foarte frumos și amuzant așa că n-am cum să mă plâng de nici un aspect din acest film.

A fost totul exact așa cum mi-am dorit și fiind ultimul film pe care l-am văzut anul acesta la cinema pot spune că am încheiat anul cu o producție faină pe care să vi-o recomand și vouă.

Scenele de lupte dintre roboți sunt geniale, dar modul în care acestea se îmbină cu ajutorul primit din partea lui Charlie și cu momentele de comedie, dar și de prietenie dintre un om și un robot fac ca filmul să fie un adevărat deliciu pentru orice cinefil.

Filmul intră în cinema pe data de 28 decembrie și este distribuit de Ro Image 2000.

Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.