Aquaman (2018) | Cronică de film

0

Introducere | Aquaman (2018)

Abia aștepteptam filmul ăsta și încă din primele 10-20 de minute am fost foarte fericit pentru că aveam sentimentul că nu mă va dezamăgi. Ei bine, instinctul meu s-a descurcat foarte bine și Aquaman a fost unul dintre cele mai bune filme pe care le-am văzut în ultimul timp și e un must pentru oricine apreciază filmele cu super eroi.

Partea faină e că filmul nu continuă o poveste anume ci îl introduce în lumea cinematografica pe Aquaman. Datorită acestui fapt, pot spune că poate fi văzut de oricine chiar dacă nu prea are habar de ce se întâmplă în lumea asta plină de super eroi. Așa că luați-vă iubitele, prietenele, iubiții, copii și pe cine mai cunoașteți de mână și mergeți la cinema.

Aquaman cronică de film

Rezumat | Aquaman (2018)

Mult așteptata producție Warner Bros îl aduce pe marile ecrane pe Jason Momoa în rolul lui Aquaman. Acesta trebuie să lupte pentru a păstra Atlantida un loc secret și pentru a împieduca un război între lumea de sub apă și lumea de la suprafață.

Pe parcursul filmului avem parte de scene de luptă atât în apă cât și pe uscat, dar și de efecte vizuale uimitoare. Cu toate astea, scenariul nu scapă din vedere nici partea de construcție a personajului Aquaman.

Opinii | Aquaman (2018)

Așa cum ziceam și mai sus, efectele vizuale și scenele de luptă m-au câștigat de partea filmului încă de la început. Iar ca bonus am avut parte de o construcție a persinajului cum nu mai văzusem de mult așa că despre Aquaman am doar de bine de zis.

Soundtrack-ul s-a ridicat și el la așteptările filmului și trebuie să vă spun că acum abia aștept următorul film în care va apărea Aquaman pentru că o să fie epic.

Filmul intră în cinema pe data de 21 decembrie și este distribuit de Vertical Entertainment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.