Filme Avengers: Endgame | Cronică de film #NoSpoiler

Avengers: Endgame | Cronică de film #NoSpoiler

-

-

A venit timpul să vorbim despre cel mai nou și probabil cel mai așteptat film de la Marvel de anul acesta, Avengers: Endgame.

Așa cum v-am obișnuit, acesta va fi un articol fără spoilere unde vom vorbi despre cum mi s-a părut filmul și cam care au fost reacțiile prin sala de cinema.

Avengers: Endgame - Marius calin

Opinii | Avengers: Endgame

Îmi place foarte mult cum continuă acțiunea din Infinity War, film în care jumătate din populația universului dispăruse din cauza lui Thanos.

De această dată avem în prim plan echipa formată din Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Black Widow și Hawkeye cărora li se alătură Captain Marvel, Ant-Man, Nebula, Rocket și War Machine. Dar lucrurile astea le știai oricum deja din trailer și probabil că ceea ce te interesează cu adevărat este dacă filmul se menține la standardele pe care le-a stabilit celelalte din seria Avengers.

Răspunsul pe scurt este da, merită. Deși durează 3 ore și un minut, scenariul este foarte dinamic și nici nu realizezi când trece timpul, sau cel puțin așa a fost în cazul meu.

Pot spune că am savurat fiecare moment din film și a fost exact așa cum m-am așteptat, iar o mare parte dintre teoriile pe care le văzusem înainte în diferite clipuri pe YT au fost demontate încă de la început, iar cele care s-au adeverit au avut un mic twist în ele pentru a le face funcționabile.

În ceea ce privește efectele speciale, Endgame s-a ridicat la nivelul așteptărilor setate de celelalte filme din serial Avengers și avem parte de numeroase scene de luptă care se bazează foarte mult pe efecte speciale spectaculoase, dar și pe momente emoționante datorită persoanelor care ajung să se confrunte.


Andreea are și ea câteva lucruri de spus despre film și sună cam așa:

Avengers Endgame este fix ceea ce te aștepți să fie și puțin mai mult. A bittersweet ending pe care deși îl așteptam cu toții, parcă tot e greu de acceptat că s-a terminat.

Acțiunea începe brusc, însă este de înțeles de ce au ales să facă asta. Thanos a măturat jumătate dintre ființele vii și nu era timp de stat la povești. Scenele de luptă sunt impresionante și te fac să te întrebi oare cum vor reuși cei din GOT să se ridice așteptărilor.

Mi-a plăcut filmul fiindcă are toate elementele câștigătoare. Râsete, plâns, acțiune, personajele feminine au momentul lor de glorie în timpul luptei și nu lipsește nici cameo-ul lui Stan Lee. În ultimul timp MCU a reușit să facă pulbicul să aplaude și nu doar la finalul filmelor. Aici se încadrează și Endgame, filmul care încheie povestea unei generații care a crescut cu acești eroi.

P.S. Luați cu voi și niște șervețele.


În loc de încheiere o să vă spun că atmosfera din sală a fost interesantă și destul de diferită față de majoritatea filmlor în sensul că au fost aplauze, râsete, lacrimi și era feeling-ul acela de apartenență în sensul că era destul de clar că ceilalți din jurul tău îți împărtășesc o mare parte din trăiri și sentimente.

Avengers: Endgame intră în cinema pe data de 25 aprilie 2019. Datorită efectelor speciale din acest film, recomandarea mea este să alegeti să-l vedeți în format IMAX la AFI Controceni.

*Bilete găsiți pe cinemacity.ro

P.S. nu există nici o scenă post-credits, dar dacă vei sta în sala de cinema pentru credits, ceea ce vei primi la final va fi un sunet în memoria unuia dintre răzbunători.

Marius
Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow us

1,207FaniÎmi place
15,150CititoriConectați-vă
1AbonațiAbonați-vă

Articole recente

SAGA Festival în București – iunie 2020

Anul 2020 vine cu surprize în materie de muzică pentru bucureșteni, iar cea mai mare dintre acestea este anunțarea celui mai nou...

Red Bull SoundClash 2019 aduce Subcarpați vs. Vița de Vie pe 9 octombrie

După ce în 2017 am avut parte de un duel muzical între CTC și CSD, iar în 2018 între Grasu XXL și Loredana, Red...

Cea mai mare galerie de artă stradală în AR prin dARe by Samsung

Podul Aurel Vlaicu a devenit cea mai mare galerie de artă stradală din București și prin aplicația dARe by Samsung arta s-a îmbinat cu...

LP revine la Arenele Romane pe 24 iunie 2019

LP revine la Arenele Romane pe 24 iunie 2019. Artista revine în România pentru a doua oară în ultimii doi ani după succesul pe...

Ce modificări aduce Noul cod rutier 2019

Începând cu anul 2019 a avut loc o modificare privind Noul cod rutier 2019, iar șoferii trebuie să fie la curent cu toate schimbările...

44 de fotografii ale obiectivelor de patrimoniu salvate de Instagram

Palatul Universul adăpostește, în perioada 24 februarie - martie 2019, fotografii din România realizate în cadrul proiectului Cronicari Digitali.Astfel, dacă ești pasionat de patrimoniul...
- Advertisement -

S-ar putea să îți placăRELATED
Articole recomandate