Locuri Bite București pe Mătăsari - un local tare drăgălaș

Bite București pe Mătăsari – un local tare drăgălaș

-

Bite este un local tare drăgălaș pe Mătăsari numărul 53, departe de aglomerația centrului orașului și cu un meniu variat, pentru ca în sfârșit vegetarienii, veganii și mâncătorii de carne să poată împărți aceeași masă.

Prima oară făcusem cunoștință cu Bite cu ocazia unei ediții de Shop my Closet organizată de Andreea Balaban. În ciuda ploii, sute de oameni au stat la coadă pentru o poză, o îmbrățișare sau doar pentru a schimba câteva zâmbete cu youtuberul lor favorit. Din pricina vremii nu am apucat să exploreze localul sau măcar să îmi dau seama de decor/ meniu.

Bite București

În timpul săptămânii este liber și nu aveți nevoie de rezervare, dar la vară sunt destul de sigură că terasa va fi plină ochi. Decorul minimalist, alături de pereții tapetați cu frunze imense, transformă Bite într-un loc perfect de pozat. Atenție însă la sistemul de iluminat, căci eu am lovit de două ori un lampadar :))

Meniu Bite București

După cum spuneam, meniul conține inclusiv mâncăruri destinate persoanelor vegetariene sau vegae. Eu am comandat un platou vegan care conține năut, avocado, salată, pâini cu semințe și cartofi dulci copți. Plus multe condimente al căror nume nu îl știu și zeamă de lămâine din belșug. Am mai servit o limonadă de căpșuni care contrar așteptărilor, nu a fost extrem de dulce. În general, când comandați o limonadă la o terasă, primiți de fapt o limonadă cu foarte mult sirop în compoziție, fapt ce o face mult prea dulce.

Puteți de asemenea servi ouă ochiuri, supe, cartofi dulci, pui, vită, somon, tot felul de salate și bineînțeles: DULCIURI!

Prețuri Bite București

Din punctul meu de vedere, prețuile sunt normale. Sunt prețurile pe care cu siguranță le găsiți și în centrul vechi, dar scăpați de aglomerație. Platoul vegan (care poate fi împărțit la două persoane) costă 24 de lei, o limonadă 15, iar deserturile în jur de 20 de lei. Prețuri mai mult decât decente pentru o masă liniștită și sănătoasă (în comparație cu alte variante disponibile)

Servire Bite București

Dacă locația (Piața Iancului) vă este peste mână, iar cu meniurile și prețurile nu v-am convins, mai bag o fisă cu servirea și perosnalul localului. Extrem de amabili, înțelegători, puși pe glume și de real ajutor. Pentru a nu risca să mănânc ceva ce nu îmi place, deseori aleg să comand ceva safe, ori să întreb pur și simplu pentru a mă asigura că nu există și ingrediente care nu sunt pe gustul meu. Să vă mai spun că ne-a fost servit fisticul separat fiindcă am întrebat dacă acesta e în compoziția desertului sau doar ca decor. Ori că am băgat pin-ul greșit la card când am achitat?

În concluzie, Bite poate că nu este shaormeria sau terasa din colț la care cu 20 de lei ți-ai potolit foamea și setea, dar este cu siguranță de încercat. Îl recomand cu căldură acelora dintre voi care doresc să ia masa într-o atmosferă liniștită, inclusiv pentru întâlnirile de afaceri îl consider potrivit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Latest news

Frozen 2 (Regatul de gheață 2) – Cronică de film | 2019

Frozen 2 sau Regatul de gheață 2 este continuarea a unuia dintre cele mai cunoscute filme produse...

The Addams Family (2019) – Cronică de film

The Addams Family este un film de animație care readuce în atenția publicului îndrăgita familie de groază formată din...

Maleficent: Suverana Răului (2019) | Cronică de film

La cinci ani de la premiera primului film, personajul Maleficent revine pe marile ecrane cu cea de-a doua parte,...

Subcarpați și Vița de Vie – primul egal din istoria Red Bull SoundClash

Am asistat la ceea ce pentru mine a fost unul dintre cele mai bune concerte ale anului. Subcarpați și Vița...
- Advertisement -

Joker (2019) – Cum a început totul | Cronică de film

Cel mai așteptat film al anului, Joker, apare în sfârșit în cinematografe! Anul acesta îl vedem pe actorul Joaquin...

Cronică de film: MO – film românesc (2019)

MO este un lungmetraj românesc și abordează un subiect sensibil, cel al abuzului. Este un subiect de actualitate și...

Must read

The Addams Family (2019) – Cronică de film

The Addams Family este un film de animație care...

S-ar putea sa iti placaRELATED
Articole recomandate