Stiri & InfoCum a fost la LP

Cum a fost la LP

Aveam să o vedem pentru prima oară live pe Laura Pergolizzi și chiar dacă a plouat, asta nu a schimbat cu nimic faptul că așteptam cu toții cu nerăbdare. Aproape de ora 19, coada de la intrarea în Arenele Romane se întindea până la Mausoleu. Deznădejdea plutea în aer, în timp ce pe Facebook și Instagram erau urcate fotografii și filmulețe ale oamenilor indignați. Cu toate acestea, în pași mărunți dar grăbiți, precum pinguinii, în 30 de minute mulțimea a intrat. Ceea ce părea a fi o experiență dezamăgitoare (căci toți cei de la coadă deja își imaginau că nu vor mai prinde concertul) s-a transformat la 180 de grade, iar oamenii au intrat cuminți, pregătiți să se bucure de versurile piesei Lost on You.

Cu o întârziere de 30 de minute pe scenă, LP și-a făcut apariția într-un outfit specific, acompaniat de veșnica vestuță. Printre bucele cârlionțate care îi acoperă ochii, puteai vedea emoția și bucuria că ne revede. LP a mai fost în România, în 2017 în deschiderea celor de la Kings of Leon și în 2016 în cadrul evenimentului Full Moon.

A pășit pe scenă hotărâtă să ne facă să uităm de ploaie, ceea ce a și reușit. Dacă până la apariția ei fiecare s-a adăpostit pe unde a putut, odată aprinse luminile de pe scenă, publicul a început să danseze și să aplaude. Un artist precum LP reușește să îți transmită emoție, să te facă să te întrebi cum reușește să atingă acele note, când a avut timp să fluiere în felul ei caracteristic, ca mai apoi să coboare din nou vocea. Un artist complet, care ne-a zâmbit tot timpul concertului și ne-a dat din energia ei.

Și-a cântat piesele consacrate precum When We’re High, Other People, Girls GWild, Recovery și Tokyo Sunrise, dar și un cover al piesei Sex on Fire. Ne-a făcut să ne simțim absorbiți de muzica ei și să uităm pentru o oră de meciul dintre România – Franța. Un simplu gest de mulțumire către artista din deschidere (Delia Rus) al cărei nume l-a pronunțat preucm Belarus a stârnit hohote de râs, însă LP a fost de neclintit.

Precum teasing-ul de la început cu lumini, în care sute de telefoane erau în aer așteptând să filmeze momentul intrării ei în scenă, așa și-a luat și la revedere. A lăsat spre final piesa prin intermediul căreia am ajuns să o cunoaștem și să o îndrăgim: Lost on You. Astfel, la 22.30, într-o zi de luni, Arenele Romane au ridicat un pahar (sau două) în cinstea all the things i’ve lost on you.

„Atunci când ajung la microfon și încep să cânt, simt o legătură directă de la inima mea și până la gură. (…) Indiferent dacă sunt piese mai triste sau imnuri dansante, toate melodiile vin din același loc” – a declarat LP pentru publicația americană Idolator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow us

1,215FaniÎmi place
14,830CititoriConectați-vă
1AbonațiAbonați-vă

Articole recente:

Lacrimi și Sfinți – Mâncare ca la mama acasă (with a twist)

Lacrimi și Sfinți este restaurantul la care mergi când părinții sunt plecați în vacanță și ai poftă de bucate...

Sound of Bucharest reprogramat pentru 2022

Deși mai erau câteva zile până la cel mai mare solo show al lui Armin van Buuren din București,...

Cum a fost la prima ediție SAGA Festival

Dragostea pentru muzică a unit peste 45.000 de oameni la prima ediție SAGA Festival, Romaero devenind pentru câteva zile...

14+ Restaurante din București la care trebuie să mergi

Îți e foame și cauți la ce restaurante din București se servește cea mai bună mâncare? Sau poate ai...

S-ar putea să îți placă
Alte articole de pe site

Nu vrei să te înscrii la newsletter?

*vom trimite doar informații legate de orașul București cel mult o dată pe lună

No, thanks!