ConcursuriCâștigătorul Red Bull Dance Your Style 2023 este...

Câștigătorul Red Bull Dance Your Style 2023 este…

Într-un cadru plin de energie, 16 dintre cei mai buni dansatori români s-au confruntat în dueluri unu la unu, sub ochii a peste 1500 de spectatori care au alcătuit juriul. La finalul a trei ore de confruntări aprinse, tânărul de 18 ani, Adam Chițu, din București, a reușit să câștige inimile audienței și va fi cel care va reprezenta România la finala globală de la Frankfurt, programată pentru 4 noiembrie.

Adam Chițu

Răzvan Feraru a fost și el în centrul atenției, clasându-se pe locul doi în urma unui duel palpitant cu Adam.

Finala mondială a Red Bull Dance Your Style din acest an va include reprezentanți din aproape un sfert din numărul total al țărilor globale, de la Oman și Uzbekistan până la Noua Zeelandă și Mauritius.

“De 3 ani urmăresc acest concurs și-mi doream foarte mult să particip și să-l câștig. Am început să dansez de la 7 ani, cu breaking și hip-hop, iar ulterior le-am făcut pe amândouă. Primul meci a fost cel mai greu moment al serii pentru mine, pentru că am avut emoții foarte mari. Ce m-a ajutat foarte mult a fost susținerea tuturor celor de la Challenge Arts, trupa mea de suflet, și a întregii mele familii. M-am simțit foarte bine în seara asta! E doar a doua mea participare la un concurs mare, după Hip Hop International Phoenix, Arizona, USA, 2019, unde am fost cu trupa.”

Adam Chițu

“Mi se pare că de la an la an concursul devine tot mai bun. E mai multă implicare din partea dansatorilor, e mai mult profesionalism. Ce îmi place foarte mult este că, deși avem în concurs veterani, vin acum niște dansatori noi din urmă, care abia au apărut. E un lucru care mie îmi dă speranță: street dance-ul în România evoluează și tot timpul vor veni dansatori noi care să ne surprindă. Prima oară când am prezentat un battle de street-dance a fost într-un club, undeva în magazinul Unirea din București, la etajul 4, unde  cred că erau 50 de oameni în public. Și să vii de la evenimentul ăla cu 50 de oameni la un eveniment cu peste 1500, în tribunele Circului Metropolitan, mie mi se pare senzațional!”

Shurubel
- Advertisement -

La Red Bull Dance Your Style 2023, publicul a jucat un rol esențial în alegerea câștigătorilor, întrucât evenimentul nu a avut un juriu de specialitate. Concurenții au oferit un spectacol impresionant de dansuri improvizate, pe genuri muzicale diverse, de la dancehall și afro până la hip-hop și house dance. A fost o seară în care diversitatea stilurilor de street-dance a fost la ea acasă, dar hip-hop-ul a reușit să iasă din nou în evidență, ca și în edițiile anterioare ale competiției.

Marius Călin
Marius Călin
Scriu despre București și despre evenimentele care au loc aici. Sunt pasionat de tehnologie, fotografie, muzică, filme și seriale. Mă găsești adesea pe la concerte sau pe străzile din oraș cu un aparat foto în mână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Marius Călin
Marius Călin
Scriu despre București și despre evenimentele care au loc aici. Sunt pasionat de tehnologie, fotografie, muzică, filme și seriale. Mă găsești adesea pe la concerte sau pe străzile din oraș cu un aparat foto în mână.

Follow us

1,215FaniÎmi place
14,830CititoriConectați-vă
1AbonațiAbonați-vă

Articole recente:

Istoria și prezentul cartierului Drumul Taberei

Cartierul Drumul Taberei își trage numele de la evenimentele istorice din anul 1821, când mișcarea antifanariotă condusă de Tudor...

SAGA festival începe vineri, iată ce trebuie să știi

Mai sunt doar două zile până când SAGA festival transformă Bucureștiul în capitala muzicii. De vineri până duminică, între...

Fără zgomot: Ziua 1 (2024) | Cronică de film

Am fost la Cinema City să vedem Fără zgomot: Ziua 1, prequel al seriei americane Fără zgomot, regizată de...

„De la RObinet”, o campanie care luptă împotriva schimbărilor climatice

Fotograful de wildlife Rareș Beșliu invită românii să se alăture mișcării „de la RObinet”, prima inițiativă a asociației „La...

S-ar putea să îți placă
Alte articole de pe site

Nu vrei să te înscrii la newsletter?

*vom trimite doar informații legate de orașul București cel mult o dată pe lună

No, thanks!