FilmeCreed III (2023) | cronică de film

Creed III (2023) | cronică de film

Am fost la Cinema City să văd Creed III, filmul în care Michael B. Jordan își face debutul regizoral. Acesta este și primul film despre sport filmat în totalitate cu camere IMAX și trebuie să recunosc faptul că față de producțiile anterioare am observat o diferență notabilă în ceea ce privește calitatea imaginilor.

creed III cronica de film

Scenele de box sunt intense și au o coregrafie foarte bună, fapt ce a captivat spectatorii pasionați de box din sală și nu numai. În acest film vedem cum Adonis Creed, jucat de Michael B. Jordan caută următorul campion, dar planurile îi sunt schimbate de apariția unui prieten din copilărie care tocmai ce s-a întors în oraș după 18 ani de închisoare.

Pe parcursul filmului putem vedea cum a fost influențat Adonis de evenimentele petrecute în copilărie, dar și cum învață să își rezolve probleme din trecut pentru a putea avea un viitor fericit alături de soția și fiica sa.

- Advertisement -

Cast | Creed III

Michael B. Jordan continuă în rolul lui Adonis Creed. Tessa Thompson o interpretează pe Bianca Creed, iar Phylicia Rashad pe Mary-Anne Creed, mama lui Adonis.

Florian Munteanu (Viktor Drago), este un actor și luptător român, care aduce un element de autenticitate și de originalitate la film. De asemenea, nu trebuie să uităm de Jonathan Majors care îl interpretează pe Damian Anderson, un personaj important în povestea filmului.

Opinie personală | Creed III

Marius Călin Creed III

Creed III este o continuare remarcabilă a poveștii Rocky și a lui Adonis Creed. În acest film, vedem cum Adonis se luptă nu doar cu adversarii săi din ring, ci și cu propriile sale temeri și incertitudini legate de trecut.

Trebuie să menționez și faptul că este primul film din seria Rocky în care nu îl vedem pe Sylvester Stallone, dar acest lucru era oarecum de așteptat și mi-a plăcut că accentul a fost pus mai mult pe dezvoltarea lui Adonis Creed ca personaj pentru un posibil Creed IV.

În concluzie, Creed III reușește să creeze o poveste captivantă, scenele de box sunt realizate cu precizie și pasiune, oferind o experiență autentică a luptei din ring. Cu siguranță este un film pe care trebuie să-l vezi la cinema pentru a te bucura de întreaga experiență a modului în care este filmat

Creed III intră în cinematografe pe data de 3 martie 2023 și este distribuit în România de Vertical Entertainment.

- Advertisement -

Trailer | Creed III

Marius Călin
Marius Călin
Scriu despre București și despre evenimentele care au loc aici. Sunt pasionat de tehnologie, fotografie, muzică, filme și seriale. Mă găsești adesea pe la concerte sau pe străzile din oraș cu un aparat foto în mână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Marius Călin
Marius Călin
Scriu despre București și despre evenimentele care au loc aici. Sunt pasionat de tehnologie, fotografie, muzică, filme și seriale. Mă găsești adesea pe la concerte sau pe străzile din oraș cu un aparat foto în mână.

Follow us

1,215FaniÎmi place
14,830CititoriConectați-vă
1AbonațiAbonați-vă

Articole recente:

Călugărița II (2023) | Cronică de film

Am fost la Cinema City și am rezistat la filmul Călugărița II. Spun că am rezistat fiindcă îmi este...

Motive să vizitezi orașul București

Dacă încă nu ai apucat încă să explorezi capitala, ori pur și simplu te întrebi dacă există destule motive...

Equalizer 3: Capitolul final (2023) | Cronică de film

Am fost la IMAX să vedem Equalizer 3: Capitolul final, peliculă care închide povestea lui Robert McCall, inspirată de...

Filme inspirate din fapte reale pe care trebuie să le vezi

Oricât de mult ne-ar plăcea producțiile SF, filmele inspirate din fapte reale sunt cele mai urmărite și dezbătute de...

S-ar putea să îți placă
Alte articole de pe site

Nu vrei să te înscrii la newsletter?

*vom trimite doar informații legate de orașul București cel mult o dată pe lună

No, thanks!