Fifth Dimension | primul VR escape room din România

0

Fifth Dimension este primul VR escape room din România care îmbină elementele clasice de escape room cu realitatea virtuală pentru a crea o experiență cât mai faină.

Eu m-am simtit ca într-un film SF. Jumătate datorită faptului că în realitatea virtuală mă aflam în spațiu, dar am avut parte și de clișeul dezamorsării unei bombe cu foarte puțin timp înainte de a exploda. Pe scurt, am evadat din spațiu în 59 de minute și 14 secunde, adică fix cu 46 de secunde înainte să primim game over.

Fifth Dimension

Îmi place foarte mult că jocurile evoluează așa de frumos și la noi. Spun asta pentru că de când a apărut VR-ul îmi doream să se dezvolte atât de mult încât să pot interacționa pur și simplu cu obiecte virtuale.

Încă nu e în punctul ăla în care îmi doresc eu să ajungă, dar faptul că poți sta pe un scaun și să zbori prin spațiu, să tragi cu lasere pe care le controlezi cu mâinile tale mi se pare pur și simplu genial.

Jocul se numește Cosmos și acțiunea se petrece în spațiu. Misiunea ta este să ajungi înapoi pe Terra, dar pentru a face acest lucru, trebuie să repari câteva lucruri prin navă și să rezolvi puzzle-uri virtuale.

În concluzie, pot spune că Fifth Dimension este un escape room pe care n-ai vrea să-l ratezi pentru că îți va oferi o experiență unică de realitate virtuală și cu siguranță vei vedea că există un potențial uriaș de dezvoltare în această zonă de entertainment.

Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.