Filme Hai că încă putem - Poms (2019) | Cronică...

Hai că încă putem – Poms (2019) | Cronică de film

-

-

Filmul Hai că încă putem/ Poms este o comedie savuroasă, perfectă pentru o seară a fetelor. Pelicula durează o oră și jumătate, timp în care veți râde pe săturate, iar la final veți ieși din sala de cinema cu câteva idei demne de dezbătut.

Hai că încă putem debutază cu protagonista Martha, o femeie pregătită să se retragă pentru a petrece câteva luni liniștite într-un mod cât mai liniștit, departe de forfota orașului. Și pentru că nu întotdeauna planurile ies cum ne-am dori, Martha va avea să afle că retragerea ei nu va fi atât de lipsită de agitație, fiind o locație departe de oaza liniștită pe care și-o imagina.

Hai că încă putem

Plot Hai că încă putem – Poms

Actrița principală este Diane Keaton, care joacă rolul unei femei care află că are cancer și decide să nu urmeze tratamentul cu chimioterapie deoarece își dorește să moară în pace. Așa că își împachetează bunurile și pornește către Sun Springs, o comunitate a persoanelor ieșite la pensie, ori care își doresc pur și simplu un loc de retragere pentru bătrânețe unde să participe la diferite activități și să lege prietenii. Martha află cu stupoare că una dintre condițiile impuse oricărui membru al noii comunități din care face parte este participarea într-un club, iar dacă nu este atrasă de unul din cele 100, își poate face unul. Aceasta își amintește de anii adolescenței și de un vis neîmplinit, acela de a deveni majoretă și astfel ia decizia deschiderii unui club de majorete, unde toate membrele sunt trecute de primele tinereți.

Ideea unui astfel de club sună puerilă și imposibilă pentru ceilalți membrii ai comunității, iar grupul de nu atât de tinere talente trebuie să facă față gurilor rele, să convingă comunitatea că treaba e serioasă și că ele chiar își doresc să continue cu acest club, ba chiar decid să intre într-o competiție contra majoretelor tinere. Astfel, filmul se va concentra în mare parte pe îndeplinirea acestui vis, cu replici tăioase și amuzante și scene care vă vor face să vă întrebați ,,Eu ce voi face la bătrânețe?”

Poms aduce la un loc actrițe precum Diane Keaton, Jacki Weaver și Celia Weston, cărora li se alătură tânăra Alisha Boe pe care cu siguranță v-o amintiți din serialul 13 Reasons Why. Văzându-le împreună este destul de amuzant, chimia dintre actițe fiind imposibil de ratat.

Opinie personală 

Poms este o comedie bună spunem noi. Veți râde pe săturate, dar veți pleca și cu câteva idei spre casă.

În primul rând, fiecare om este liber să aleagă ce va face cu viața lui. Chiar dacă decizia Marthei de a nu face tratament pentru a combate cancerul pare nebunească, este o opțiune pe care mulți oameni o iau în calcul.

În al doilea rând, personajul principal este o bătrânică atipică, fap ce transformă filmul într-un fel de proiecție a viitorului pentru mulți dintre noi. Viața ei se dezice de ideile societății despre retragerea la pensie, însă Martha își face prieteni și amintiri superbe, dovada că indiferent de vârstă, poți oricând să o iei de la capăt și să te simți iubit.

În concluzie, Poms este un film care merită văzut deoarece portretizeză perfect ideea că indiferent de greutăți, nu este niciodată prea târziu să trăim viața pe care ne-o dorim.

Filmul Hai ca inca putem/Poms este distribuit de Vertical Entertainment și este disponibil în cinematografe începând cu data de 26 iulie 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow us

1,207FaniÎmi place
15,150CititoriConectați-vă
1AbonațiAbonați-vă

Articole recente

SAGA Festival în București – iunie 2020

Anul 2020 vine cu surprize în materie de muzică pentru bucureșteni, iar cea mai mare dintre acestea este anunțarea celui mai nou...

Red Bull SoundClash 2019 aduce Subcarpați vs. Vița de Vie pe 9 octombrie

După ce în 2017 am avut parte de un duel muzical între CTC și CSD, iar în 2018 între Grasu XXL și Loredana, Red...

Cea mai mare galerie de artă stradală în AR prin dARe by Samsung

Podul Aurel Vlaicu a devenit cea mai mare galerie de artă stradală din București și prin aplicația dARe by Samsung arta s-a îmbinat cu...

LP revine la Arenele Romane pe 24 iunie 2019

LP revine la Arenele Romane pe 24 iunie 2019. Artista revine în România pentru a doua oară în ultimii doi ani după succesul pe...

Ce modificări aduce Noul cod rutier 2019

Începând cu anul 2019 a avut loc o modificare privind Noul cod rutier 2019, iar șoferii trebuie să fie la curent cu toate schimbările...

44 de fotografii ale obiectivelor de patrimoniu salvate de Instagram

Palatul Universul adăpostește, în perioada 24 februarie - martie 2019, fotografii din România realizate în cadrul proiectului Cronicari Digitali.Astfel, dacă ești pasionat de patrimoniul...
- Advertisement -

S-ar putea să îți placăRELATED
Articole recomandate