HyperX Alloy Elite Cherry Mx Blue RGB | Hands On Review

0

HyperX Alloy Elite Cherry Mx Blue RGB

Folosesc tastatura HyperX Alloy Elite Cherry Mx Blue RGB de câteva zile, dar am avut contact destul de des cu echipamentele de la HyperX la evenimentele de gaming printre care se numără și Bloggers Lan Party și pot spune că am fost plăcut impresionat de calitatea perifericelor. Acasă mai am produse de la acest brand printre care și memorie ram, dar să continuăm cu discuția despre tastatură pentru ca acesta este motivul pentru care ați ajuns la articolul acesta.

HyperX Alloy Elite Cherry Mx Blue RGB este o tastatură mecanică de gaming, dar asta nu înseamnă că nu o poți folosi doar ca să scrii articole și să te joci ocazional sau chiar deloc. Până la urmă ai parte de senzația pe care ți-o dă o tastatură mecanică și asta nu prea poate fi înlocuită cu altceva.

Design-ul este unul foarte reușit și de la prima vedere vei observa că este rezistentă. Cu toate astea prețul ar trebui să te oprească din a da în ea când ai lag sau nu-ți iese ce vrei tu în joc. Și dacă tot am zis de preț, trebuie să menționez faptul că fiind un produs de gaming premium acesta este justificat și consider că își merită toți banii.

Alloy Elite Cherry Mx Blue RGB

Tastatura vine cu trei tipuri diferite de taste:

  • Cherry MX Blue: se aud mai tare.
  • Cherry MX Brown: undeva la mijloc.
  • Cherry MX Red: se aud ceva mai încet.

Ideea este că din ce am înteles în urma unui mic research, MX Blue (cea pe care o am și eu), chiar dacă face zgomot ceva mai mult este mai precisă și te ajută să scapi din situațiile alea limită din jocuri mai ușor.

Are câteva butoane speciale pentru media (înainte, înapoi, stop/pauză, mute, dar și o rotiță pentru volum) care consider că oricum acum sunt un must have pentru orice tastatură.

HyperX Alloy Elite Cherry Mx Blue

Trebuie să luați în considerare și faptul că USB-ul folosește două întrări în calculator, dar se revanșează cu o intrare direct în tastatură pe care o puteți folosi pentru mouse sau căști. Personal aș fi preferat două intrări direct în tastatură ca să pot folosi în același timp căști cu USB și mouse-ul.

HyperX Alloy Elite RGB

Aplicația care vine cu tastatura pentru a customiza efectele luminoase este destul de ușor de folosit și mi-am dat seama încă de la început cum să setez culorile și am ales ceva custom prin care am luminat doar tastele pe care le folosesc mai des și câteva numere și f-uri ca să obțin o cromatică frumoasă.

*În momentul în care scriu acest articol, tastatura costă 614 lei.

Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.