IT (2017) | Cronică de film

0

Introducere | IT (2017) 

Am mers la film cu foarte multe așteptări pentru că speram ca mă voi speria, adica ce n-a reușit nici un film horror până acum. Ei bine, nici de data asta nu s-a întâmplat și trebuie să recunosc, la capitolul acesta mă declar învins și n-o să vorbesc prea mult despre partea horror a filmului. Partea bună e că am descoperit că filmele horror nu sunt doar pentru a te speria și oricum, dacă vrei ca o tipă să îți sară în brațe după film, ai șanse bune.

IT cronica de film

Rezumat | IT (2017) 

Filmul urmărește povestea a șapte tineri marginalizați din orășelul Derry, care își spun „Clubul Rataţilor.” Încă de la început, orașul Derry a fost locul de vânătoare al entității, ieșind la suprafață din canal la fiecare 27 de ani pentru a se hrăni cu fricile prăzii: copiii locali.

Filmul este o adaptare a romanului IT scris de Stephen King care a devenit rapid un clasic. Povestea continuă să fie una dintre cele mai importante lucrări ale acestui maestru al horror-ului literar şi să inspire numeroase filme şi seriale de televiziune.

Opinii | IT (2017) 

Așa cum spuneam și la început, filmul nu a reușit să mă sperie, dar scenariul este unul foarte bun și mi-a plăcut să urmăresc evoluția personajelor. Avem parte de acțiune de tip horror în sensul că apar tot felul de ființe ciudate care ar trebui să te bage în scaun sau să te facă să arunci cutia de floricele pe cei din fața ta. Chiar daca pentru mine n-a fost așa, am văzut oameni care chiar s-au speriat, ceea ce e de bine.

Pe parcursul filmului, personajele învață lectii importante despre ei și despre temerile lor, ajung să înțeleagă adevăratul sens pe care îl are prietenia și pot spune că un mister de genul este exact situația aia care te face să recalculezi tot ce ai făcut în viață și să îți dai seama ce merită.

Regizor: Andres Muschietti
Actori principali: Owen Teague, Jaeden Lieberher, Finn Wolfhard, Bill Skarsgard
Cand apare? Filmul intra in cinema pe data de 8 septembrie 2017 si este distribuit de Vertical Entertainment.
IT va fi disponibil în următoarele formate la CinemaCity: 2D, 4DX, IMAX, VIP

Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.