Ocean’s 8: Jaf cu clasă (2018) | Cronică de film

1

Introducere | Ocean’s 8: Jaf cu clasă

Chiar dacă la vizionarea de presă hashtag-ul oficial a fost #ladiesnight, mi-am făcut și eu apariția și am urmărit ceea ce se presupune a fi jaful secolului. N-a fost vorba despre inima vreunui șeic plin de bani, ci despre un colier din diamante care ar cumpăra o bună parte din Dubai.

Apar Sandra Bullock și Rihanna, iar cu informația asta cred că deja ai destule motive pentru a merge la cinema ca să vezi filmul, dar cu toate astea trebuie să spun și faptul că e un film lejer, bine făcut și chiar e #devăzut, mie mi-a făcut seara mai frumoasă și nu se datorează doar fotografiei de mai jos.

Jaf cu clasă marius călin bravo andreea

Rezumat | Ocean’s 8: Jaf cu clasă

Debbie Ocean plănuiește de cinci ani, opt luni și 12 zile cel mai mare jaf din viața ei și pentru a duce planul la final are nevoie de o echipă de profestioniste în domeniu. Recrutarea lor începe cu fostele prietene, dar și cu fețe noi, unele despre care nici noi nu bănuim că fac parte din jaf până la finalul filmului.

Ținta este colierul cu diamante în valoare de 150 de milioane de dolari pe care Daphne Kluger îl va purta la cel mai mare eveniment al anului, Gala Met.

Opinii | Ocean’s 8: Jaf cu clasă

Filmul n-a avut un scenariu prea complicat ca să am multe opinii despre el. Ceea ce pot spune este că mi-a plăcut foarte mult și mi se pare genul de film perfect pentru a fi văzut la o ieșire cu prietenii. Mai ales dacă ești fată cred că ar fi amuzant să-ți imaginezi cum ar fi ca tu și cu prietenele tale să fiți în locul personajelor și să jefuiți un colier de 150 de milioane de euro. Pariez pe faptul că, în imaginație, mai greu ar fi de ales ce să faceți cu suma aia decât cum ar decurge jaful.

Cand apare? Filmul intra in cinema pe data de 22 iunie 2018 si este distribuit de Vertical Entertainment.

 

Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.