Jurassic World: Un regat în ruină | Cronică de film

0

Introducere | Jurassic World: Un regat în ruină

Am fost zilele trecute și am văzut filmul la Cinema City în IMAX 3D și pot spune că mai aproape de atât n-am mai fost niciodată de dinozauri și dacă experimentele din film vor rămâne de domeniul fantasticului nici nu cred că mă voi apropia mai mult de ei.

Rezumat | Jurassic World: Un regat în ruină

La scurt timp după ce dinozaurii sunt readuși la viață mulțumită unor experimente de clonare aceștia reușesc să gonească toți oamenii de pe insula-experiment pe care erau ținuți și câțiva ani mai târziu aflăm că un vulcan de acolo este gata să erupă și este necesară intervenția oamenilor pentru a-i salva pe dinozauri. Bineînțeles, nu lipsesc nici cei care vor vrea să profite de pe urma acestui dezastru natural și de aici începe o luptă între bine și rău.

Opinii | Jurassic World: Un regat în ruină

Efectele speciale au fost foarte faine și pentru un moment chiar m-am simțit alături de dinozauri în lumea aia, dar să nu uităm faptul că nu toți sunt așa de prietenoși și dacă te știi drept o persoană care se sperie ușor ar fi bine să lași pop corn-ul în mâinile altcuiva.

Mi-a plăcut și faptul că filmul pune problema moralității în ceea ce privește readucerea la viață a dinozaurilor și dacă aceștia sunt reali până la urmă ținând cont că în opinia unora sunt doar niște clone care pot fi create din nou oricând niște cercetători vor avea chef și fondurile necesare.

Fără să vă spun ce se decide în film, opinia mea este că indiferent de situație, clonă sau nu, până la urmă e o ființă care ar trebui tratată ca atare.

Cand apare? Filmul intra in cinema pe data de 8 iunie si este distribuit de Ro Image 2000.

Trailer:

Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.