Taxi 5 | Cronică de film

0

Introducere | Taxi 5 

În 1998 apărea primul film Taxi și 20 de ani mai târziu ajungem la filmul cu numărul cinci dintr-o serie care a reușit să mă facă să râd de fiecare dată.

Eu sper ca ăsta să nu fie ultimul Taxi pentru că e o serie care n-are nevoie de o poveste foarte complicată care să te binedispună și modul în care s-a terminat ultimul film cred că lasă loc de o continuare foarte faină.

Rezumat | Taxi 5 

Sylvain Marot este un polițist din Paris care ajunge să fie transferat în Marsilia, oraș în  trebuie să prindă o bandă de italieni care terorizează bijutierii și pun în pericol siguranța cetățenilor prin cursele cu mașini de după jafuri. Partenerul pe care îl primește Sylvain este Eddy Maklouf, neoptul faimosului șofer de taxi Daniel Morales.

Acțiunea filmului se învârte în jurul încercărilor de a-i prinde pe italieni, dar înainte de asta cei doi trebuie să recupereze legendarul taxi alb și să-l recondiționeze cu ajutorul unei tipe de care Sylvain pare să se cam îndrăgostească.

Taxi 5

Opinii | Taxi 5

E genul acela de comedie despre care oricum n-aș avea prea multe de spus pentru că în opinia mea și-a îndeplinit scopul, adică m-a făcut să râd și cred că ar avea același efect și dacă aș mai vedea filmul încă o dată acum.

Cu toate astea #babaiatule, tipa care se dă la polițiști în secția din Marsilia e creepy rău și în locul lui Sylvain cred că mă aruncam eu în râu, nu pe ea. Asta așa ca să mergeți la cinema și să vedeți despre ce e vorba.

Cand apare? Filmul intra in cinema pe data de 1 iunie 2018 si este distribuit de Ro Image 2000.

Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.