Comunicate de presaRed Bull Flugtag aterizează pe 17 septembrie în București

Red Bull Flugtag aterizează pe 17 septembrie în București

Pe 17 septembrie, cei mai ingenioși piloți și aparatele lor de zbor trăsnite sunt așteptați să planeze deasupra Lacului Morii, la Red Bull Flugtag. Spațiul va fi complet transformat pentru a celebra Ziua Zborului și pentru a oferi publicului experiența perfectă a celui mai neconvențional eveniment.

40 de echipe dintre cele 150 înscrise au primit undă verde pentru a participa în cea mai trăsnită competiție. Cu schițele aparatelor de zbor puse la punct, cu o echipă puternică gata să transforme visul în realitate și cu nume creative care să le poarte noroc, concurenții sunt pregătiți să-și șlefuiască proiectul și să pună la punct ultimele detalii. Cursa spre pista de decolare a început!

Participanții vor veni în septembrie la București din toată țara. Din Mangalia și Iași, din Timișoara și Galați, din Brașov și Oltenița, Lacul Morii, locul în care va avea loc evenimentul, îi așteaptă pe toți piloții de ocazie să cucerească orizonturile și apoi, inevitabil, să intre la apă.

- Advertisement -

Tot pe Lacul Morii, înainte de Marea Decolare din Ziua Zborului, toate aparatele pot fi admirate la Muzeul Aparatelor de Zbor, care va fi deschis pentru spectatori pe 16 septembrie. Acolo va putea fi văzută îndeaproape și admirată măiestria constructorilor.

Red Bull Flugtag aterizează pe 17 septembrie în București

Gazdele evenimentului, care vor ține energia sus întreaga zi, sunt actorii Mihai Bobonete și Mihai Rait. Actrița Maria Popovici va lua pulsul concurenților și al juraților și va transmite totul de la muzeul aparatelor de zbor și din Turnul de Control.

Iată și ce spun membri juriului despre eveniment:

„E super fun doar să știu că fac parte din acest proiect, la care în trecut mă uitam și mă gândeam: Asta e cea mai nebună chestie ever! Recunosc că am un pic de emoții. Nu știu dacă pentru concurenți sau pentru mine mai mult, pentru că, sincer, nu aș avea curaj să fac ce fac ei, deși mi-aș fi dorit să am. O să le spun exact ce mi-aș spune mie: Ești deja aici, partea cea mai grea a trecut”

spune Maria Popovici

Și pentru că într-o competiție este nevoie de un juriu care să noteze reprezentațiile concurenților, cei care vor arbitra cele mai spectaculoase apariții pe 17 septembrie sunt: Marilu Dobrescu, Alex Nicolau, Cătălin Preda, Emil Rengle și Shurubel.

„După cum spune și tatuajul meu: Arta este soluția haosului. Haosul mă ajută și mă inspiră când vine vorba de creație. E o fotosinteză pe care cei mai mulți artiști cred că o înțeleg. Atât timp cât viața mea e plină de culoare, haos, task-uri și spontaneitate, totul bun vine de la sine”

Marilu

„Concurenții ar trebui să aibă încredere deplină în aparatul construit și în pregătire. Cu siguranță antrenamentul a fost făcut, procesul atent gândit și executat, rămâne doar performance-ul final unde punctul de focus să fie nu pe înălțime, pe emoții sau pe teamă, ci pe oportunitatea pe care o au în momentul prezent, pe faptul că sunt pe cale să zboare, la propriu”

Cătălin

„În dans, ca în viață, mi se pare important să fii asumat, să îmi arăți o parte din cine ești tu. Alegerea muzicală este importantă și te ajută să creezi un dans catchy, iar dacă vrei să fie, you have to make it fun”

Emil

„Am trei sfaturi pentru echipe: autoironie în prezentare, săriți pe ritm, implicați publicul. Orice show se întâmplă pentru public, deci dacă îl aveți de partea voastră s-ar putea să… vă dea aripi. Nu eu am inventat expresia asta, am auzit-o la un prieten”

Shurubel

Dar asta nu e tot! Pe 17 septembrie, la Red Bull Flugtag, publicul se va putea bucura și de o serie de activări, zone de relaxare, zone de food & drinks și muzică bună, pentru a celebra așa cum se cuvinte Ziua Zborului. Intrarea este liberă, iar accesul se va face începând cu ora 12:00.

Toate detaliile despre Red Bull Flugtag sunt disponibile pe www.redbull.ro/flugtag.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow us

1,215FaniÎmi place
14,830CititoriConectați-vă
1AbonațiAbonați-vă

Articole recente:

Călugărița II (2023) | Cronică de film

Am fost la Cinema City și am rezistat la filmul Călugărița II. Spun că am rezistat fiindcă îmi este...

Motive să vizitezi orașul București

Dacă încă nu ai apucat încă să explorezi capitala, ori pur și simplu te întrebi dacă există destule motive...

Equalizer 3: Capitolul final (2023) | Cronică de film

Am fost la IMAX să vedem Equalizer 3: Capitolul final, peliculă care închide povestea lui Robert McCall, inspirată de...

Filme inspirate din fapte reale pe care trebuie să le vezi

Oricât de mult ne-ar plăcea producțiile SF, filmele inspirate din fapte reale sunt cele mai urmărite și dezbătute de...

S-ar putea să îți placă
Alte articole de pe site

Nu vrei să te înscrii la newsletter?

*vom trimite doar informații legate de orașul București cel mult o dată pe lună

No, thanks!