FilmeRobin Hood (2018) | Cronică de film

Robin Hood (2018) | Cronică de film

-

-

Introducere | Robin Hood (2018)

Urmăresc serialul Arrow și am văzut o grămadă de clipuri cu arcași pe YouTube. Așa că vă dați seama că atunci când a venit invitația la Robin Hood am confirmat îmediat și abia am așteptat să văd filmul. N-a fost chiar cum mă așteptam în sensul că nu îl vedeam pe Robin Hood plecat la război, ci mai degrabă printr-un sătuc de prin secolul 15, dar adaptarea asta n-a fost rea deloc, ba chiar mi-a plăcut destul de mult.

Robin Hood (2018)

Rezumat | Robin Hood (2018)

Cu toții știm povestea lui Robin Hood, dar pentru a ne împrospăta puțin memoria o să vă reamintesc că este vorba despre un arcaș care lupta împotriva corupției și fură de la bogați pentru a da săracilor.

În acest film, Robin Hood, se întoarce de la război și descoperă că primarul din orașul său fură banii săracilor pentru a-i folosi în scopuri ilegale. Situația se complică puțin când află că fata care i-a promis că-l va aștepta până când se va întoarce din război își găsește pe altcineva, dar pentru toate există o rezolvare și întreaga poveste o puteți vedea la cinema.

Opinii | Robin Hood (2018)

Mi-a plăcut că în ciuda faptului că filmul durează vreo două ore n-am simțit cum a trecut timpul și scenele de acțiune s-au îmbinat foarte bine cu cele în care ne-a fost prezentat personajul Robin Hood.

Apropo, în timpul filmului m-a lovit un gând și mi-am dat seama că Robin Hood vine de la Rob in hood, adică jefuitor cu gluga.

Per total a fost un film foarte fain și nu voi continua să vă povestesc despre el ca să nu dau spoilere și vă voi lăsa să descoperiți singuri dacă vă place sau nu.

Când apare? Filmul intră în cinema pe data de 7 decembrie 2018 și este distribuit de Vertical Entertainment.

Marius
Specialist SEO în timpul zilei, cinefil în timpul liber. Mă găsești adesea pe la concerte sau prin București cu un aparat foto în mână și adesea vin aici ca să scriu despre experiențele avute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow us

1,215FaniÎmi place
14,830CititoriConectați-vă

Articole recente

- Advertisement -spot_imgspot_img

S-ar putea să îți placăRELATED
Articole recomandate

Nu vrei să te înscrii la newsletter?

*vom trimite doar informații legate de orașul București cel mult o dată pe lună

No, thanks!