FilmeSpider-Man: No Way Home (2021) – cronică de film

Spider-Man: No Way Home (2021) – cronică de film

Am fost să vedem filmul Spider-Man: No Way Home/ Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă și ne-a plăcut! Am așteptat cu nerăbdare acest film și vă spun de pe acum că s-a aplaudat în sală.

Din fericire, acesta este genul de film pe care îl poți urmări fără probleme chiar dacă nu ai citit benzile desenate, nu știi foarte multe despre Spider-Man sau MCU în general. Cu toții am copilărit cu poveștile despre supereroi, iar Spider-Man are o poveste destul de interesantă. Este un adolescent care la prima vedere pare banal, însă viața lui se schimbă când este mușcat de un păianjen și capătă puteri.

Cum ar spune unchiul Ben: ,,odată cu mari puteri vin și mari responsabilități, iar lui Spidey îi revine responsabilitatea de a se confrunta cu tot felul de răufăcători și personaje cu puteri fantastice.

Spider-Man: No Way Home

Despre ce e vorba în film (fără spoilere)

Încă din trailer ne dăm seama că noul Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă este unul special. Pentru prima oară în istoria filmelor cu Spider-Man, eroul este demascat și nu își mai toate ține viața personală departe de cea de supererou. Acesta apelează la ajutorul lui Doctor Strange, însă lucrurile se complică în momentul în care ,,vechi prieteni” vin în vizită…

Cel mai interesant (pentru mine cel puțin) este faptul că îl vedem pe Spider-Man demascat. Este prima oară când identitatea protagonistului este cunoscută și acesta trebuie să accepte că nu toată lumea e de partea lui. Din păcate pentru el, e încă un puști care trebuie să își termine studiile, iar toată treaba de supererou nu pare să îl ajute de loc. Pe deasupra, cei dragi lui au de suferit din cauza controverselor create.

Pe scurt, filmul prezintă în peste 2 ore de scene pline de suspans, umor, acțiune și plânsete. Pregătiți-vă șervețelele fiindcă noul film Spider-Man reușește să se joace cu sentimentele spectatorilor.

Distribuție

Din distribuția filmului fac parte actorii Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jacob Batalon, Jon Favreau, Jamie Foxx, Willem Dafoe, Alfred Molina, Benedict Wong, Tony Revolori și J.K. Simmons.

Păreri personale

Spider-Man: No Way Home este cap-coadă un film realizat pentru fani. Personajele, surprizele de care ai parte pe tot parcursul filmului, replicile, toate îți vor aminti de prima ta interacțiune cu personajul.

Pentru mine, acesta a fost cel mai bun film Spider-Man fiindcă mi-a amintit de copilărie. Când eram mică, așteptam cu nerăbdare să mă uit la Spider-Man The Animated Series (1994) pe Jetix, iar episoadele speciale erau preferatele mele. Nu dau mai multe detalii, dar dacă vă amintiți acele episoade, puteți intui cam ce se va întâmpla în film.

Alte informații despre film

Vești bune pentru fanii actorului Tom Holland! Acesta nu este ultimul film Spider-Man cu Tom Holland în rolul de supererou:

„Ne pregătim să facem următorul Spider-Man cu Tom Holland și cu Marvel. Ne gândim la aceste trei filme, și acum urmează să ne îndreptăm atenția către următoarele trei. No Way Home nu va fi ultimul nostru film MCU”. – Amy Pascal.

Filmul Spider-Man: No Way Home are premiera în România în data de 17 decembrie 2021 și este distribuit de InterComFilm Distribution. Are o durată de 148 de minute, însă nu vei simți când trece timpul. De asemenea, ca de obicei, nu uita să rămâi în sala de cinema și după credits. Ai de urmărit 2 chestii interesante. 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow us

1,215FaniÎmi place
14,830CititoriConectați-vă
1AbonațiAbonați-vă

Articole recente:

The King’s Man: Începutul (2021) – cronică de film

Studiourile 20th Century Fox lansează filmul The King's Man/The King's Man: Începutul, pelicula în care aflăm în sfârșit povestea...

Spider-Man: No Way Home (2021) – cronică de film

Am fost să vedem filmul Spider-Man: No Way Home/ Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă și ne-a plăcut! Am așteptat...

West Side Story/ Poveste din cartierul de vest (2021) – cronică de film

Filmul „West Side Story / Poveste din cartierul de vest” este o reinterpretare modernă a celebrului muzical cu același...

Intercontinental își schimbă numele în Grand Hotel Bucharest

Începând cu luna ianuarie 2022, hotelul Intercontinental din capitală își schimbă numele în Grand Hotel Bucharest. Odată cu noua...

S-ar putea să îți placă
Alte articole de pe site

Nu vrei să te înscrii la newsletter?

*vom trimite doar informații legate de orașul București cel mult o dată pe lună

No, thanks!