Thor: Ragnarok (2017) – Cronică de film

0

Introducere | Thor: Ragnarok (2017)

Thor: Ragnarok (2017) - Cronică de film

Marvel revine cu un film care m-a câștigat încă de la primele replici. Avem parte de aproape două ore de scene de acțiune presărate cu momente de comedie și dramele din familia Asgardiană. Efectele speciale sunt și ele prezente și fac din acest film o experiență tocmai bună pentru IMAX.

Rezumat | Thor: Ragnarok (2017)

Thor ajunge să fie capturat și este pus în situația de a se lupta cu Hulk pentru a-și câștiga libertatea. Acesta trebuie să evadeze cât mai repede întrucât civilizația Asgardiană este în pericol, iar Zeul Tunetului este singurul care o poate salva din calea Helei.

Opinii | Thor: Ragnarok (2017)

Mi s-a părut un film foarte bun care a reușit să mă țină atent pe toată durata lui, lucru care se întâmplă mai rar cu filmele care au peste două ore.

Are de toate, comedie, dramă, acțiune și îmi place că pune mai mult accentul pe familia lui Thor și istoria acesteia. Așa cum ziceam, scenele de umor sunt foarte fain construite și te va câștiga încă de la primele glume.

Nu lipsesc nici scenele în care rivalitatea dintre Thor și Loki este evidențiată prin momentele amuzante, dar și prin apariția surorii lor, Hela, despre care nici unul dintre ei nu știau.

Regizor: Taika Waititi.
Scenariu: Eric Pearson, Craig Kyle.
Actori principali: Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett.
Cand apare? Filmul intra in cinema pe data de 27 octombrie 2017 si este distribuit de Forum Film România.

Trailer:

Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.