Justice League – Liga Dreptății (2017) – Cronică de film

0

Introducere | Justice League – Liga Dreptății

N-a fost cel mai bun film de la DC Comics, dar nici cel mai prost. A avut momente și momente, iar în rândurile care urmează o să vă spun care sunt părțile care mi-au plăcut, ce aș fi vrut să văd mai mult și ce nu mi-a plăcut.

Liga dreptății Justice League

Rezumat | Justice League – Liga Dreptății

Bruce Wayne alături de Diana Prince ajung în situația de a se confrunta cu Steppenwolf, ucigașul de planete care a pus gând rău Terrei. Aceștia încearcă să formeze o echipă de super eroi pentru a salva planeta și după lungi căutări reușesc să îi aducă pe Aquaman, Cyborg și The Flash să lupte alături de ei.

Opinii | Justice League – Liga Dreptății

Wonder Woman primește încă un rol care i se potrivește foarte bine și, pe lângă scenele de luptă cu destul de multe close up-uri pe ea, îmi place să o văd în postura de a lua decizii importante cu privire la echipă.

Îmi place cum au creat povestea lui Cyborg și cred că se va transforma într-un personaj mult mai important în următoarele filme DC.

Nu le-a ieșit Aquaman deloc și mă așteptam la altceva. Înțeleg că fetelor le-a plăcut mult Jason Momoa, dar când zici Aquaman te gândești la un tip blond și personajul din Justice League intră oarecum în contradicție cu imaginea pe care o aveam noi în cap din benzile desenate.

The Flash nu are deloc farmecul lui Barry și mi s-a părut puțin pe lângă personaj, dar partea bună e că recuperează cu glumele pe care la face și până la urmă mi-a plăcut și acest The Flash diferit față de cel din serial.

Nu uitați că mai sunt două scene după credits și ultima e atât de bună încât n-ați vrea s-o ratați.

Regizor: Zack Snyder
Scenariu: Chris Terrio, Joss Whedon.
Actori principali: Ben Affleck, Gal Gadot, Jason Momoa.
Când apare? Justice League intră în cinema pe data de 17 noiembrie 2017 și este distribuit de Vertical Entertainment.

Trailer:

Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.