Mame Bune și Nebune 2 – Bad Moms 2 (2017) | Cronică de film

0

Introducere | Bad Moms 2 (2017)

N-am mai văzut o comedie așa bună de ceva timp și filmul ăsta a venit fix la momentul potrivit că îmi cam ocupasem timpul cu multe proiecte și nu prea am mai avut parte de o porție bună de râs într-o sală de cinema.

Multe nu prea ar fi de spus despre film pentru că este destul de simplu, adică e exact ce cred că fiecare dintre noi are nevoie în lunile astea cu atât de mult sărbători. Cu toate astea, voi încerca să păstrez structura cronicilor de film de până acum și să punctez la sfârșitul articolului lucrurile care mi-au plăcut și pe cele care nu mi-au plăcut.

Bad Moms 2

Rezumat | Bad Moms 2 (2017)

Mame Bune şi Nebune 2 continuă povestea din filmul trecut și de această dată trebuie să se lupte ca să recâștige Crăciunul și să în sărbătorească așa cum își doresc, liniștit și fără evenimente care să atragă prea mult atenția.

Opinii | Bad Moms 2 (2017)

Mila Kunis e pur și simplu minunată și n-ai cum să nu te îndrăgostești de ea așa că ai grijă cum reacționezi când apare pentru că dacă ești cu iubita s-ar putea să dormi pe preș. Glumesc, dar chiar ai avea motive să fii mult mai atent când apare ea în film.

Mi-a plăcut faptul că umorul este construit în mai multe moduri. Avem parte de umor simplu, dar și de scene ceva mai complexe, iar mix-ul acesta cu siguranță te va face să râzi pe tot parcursul filmului.

Pe lângă aceste lucruri, filmul este o adevărată lecție de viață și ne arată câteva dintre sacrificiile pe care le face cineva care vrea să fie alături de familie indiferent de diferențele care apar.

Regizor: Jon Lucas, Scott Moore.
Scenariu: Jon Lucas, Scott Moore.
Actori principali: Mila Kunis, Krysten Bell, Katrhryn Kahn.
Cand apare? Mame Bune și Nebune 2 intra in cinema pe data de 24 noiembrie 2017 si este distribuit de Vertical Entertainment.

Trailer:

Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.