Ghinionistul (2017) | Cronică de film

1

Introducere | Ghinionistul (2017)

Ghinionistul a fost o surpriză plăcută și este un film pe care îl recomand oricum să-l vadă. Are multe scene bune de umor și o poveste destul de interesantă chiar dacă este pe alocuri previzibilă. Bineînțeles, nu lipsesc nici răsturnările de situație și sunt multe întâmplări pe care cel puțin eu nu le-am văzut venind.

Ghinionistul (2017) | Cronică de film

Rezumat | Ghinionistul (2017)

Filmul e despre un tip care se trezește cu prea multe probleme pe cap pentru a le mai putea rezolva și tot timpul când încearcă să iasă din situația asta apare un norișor deasupra capului care strică totul. Este o comedie autentic românească, o poveste care cu siguranță te va face să râzi și să te întrebi dacă ghinionul se va schimba în noroc.

Opinii | Ghinionistul (2017)

Îmi place că nu sunt scene în care se mănâncă ciorbă.

Dar să lăsăm gluma, scenele sunt chiar bune și regizorul n-a exagerat deloc cu durata lor. Aș spune chiar că filmul este destul de dinamic, ba chiar sunt și părți filmate din dronă și aici includem și o urmărire de mașini pe străzile din Reșița.

Per total, e un film foarte bun și chiar mă bucur că cinematografia românească reușește să facă filme de calitate în ultimul timp. Filme care intră alături de nume internaționale în cinematografe și chiar ar merita ca incasările să fie pe măsură.

Regizor: Iura Luncașu.
Actori principali: Vlad Logigan, Levent Sali, Gheorghe Visu, Radu Gabriel.
Când apare? Filmul intră în cinema pe data de 8 decembrie 2017 și este distribuit de Vertical Entertainment.

 

Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.