Vizitează România cu o mașină închiriată | Rincars (P)

0

Fie că locuiești în diaspora sau în București, cred că ești de acord cu mine că să vizitezi România fără a avea o mașină personală sau să te folosești de o mașină închiriată e destul de greu și dacă stai la mâna programului CFR s-ar putea ca vacanța ta să se termine înainte de a ajunge la destinație.

În funcție de stilul tău de viață sau din cauza faptului că vii de departe și preferi transportul cu avionul către România s-ar putea să nu ai o mașină personală pe care să o conduci pe drumurile țării. Ei bine, aici intervin serviciile de închiriere care îți pot oferi diferite tipuri de mașini de care să te ajuți atunci când pleci la drum.

Rincars

Mie mi-au atras atenția mașinile cu șapte sau opt locuri pentru că poți pleca în excursii foarte faine în ele alături de prieteni sau de familie fără să vă complicați cu 2-3 mașini, consum de combustibil în plus și eventualele rătăciri pe drum. Dar acesta nu e chiar cel mai mare avantaj sau oricum nu mai important decât faptul că, la Rincars, mașinile închiriate pot fi conduse de doi șoferi astfel încât la drum lung poți face schimb cu altcineva ca să nu obosești.

Chiar dacă pare un detaliu mic acesta cu adăugatul unui șofer de rezervă, când pleci la drum trebuie ca în primul rând să te gândești și la siguranța pasagerilor care se află cu tine în mașină și să nu conduci obosit. 

Și că tot spuneam despre Rincars, dacă intrați pe site-ul lor veți vedea că au o ofertă foarte faină și destul de multe modele cu mai multe locuri din care puteți alege. Pe lângă asta prețurile sunt mai mult decât competitive și au periodic oferte care vă vor ajuta să petreceți cât mai mult timp de calitate în excursiile pe care le plănuiți.

De asemenea, toate mașinile de la Rincars au asigurare FULL CASCO, iar în cazul unei defecțiuni tehnice vei primi altă mașină la shcimb fără a avea vreun cost suplimentar.

Și pentru că vorbeam mai sus de beneficiile acestui serviciu de închirieri, voi încheia articolul cu alte câteva puncte forte pe care le are Rincars:

  • Asigurare FULL Casco;
  • Șofer adițional pe contract gratuit;
  • Puteți ieși cu mașina din țară;
  • Nu plătiți eventualele daune cauzate mașinii;
  • Număr de km nelimitați;
  • Scaun pentru copil gratuit;
  • Anvelope de iarnă incluse în preț;
  • Înlocuirea mașinii fără alte costuri în caz de defecțiune tehnică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.