FilmeSpionul care mi-a dat papucii (2018) | Cronică de film

Spionul care mi-a dat papucii (2018) | Cronică de film

Introducere | Spionul care mi-a dat papucii (2018)

Este un film la care n-am mers cu prea multe așteptări, dar care mi-a plăcut foarte mult și cu siguranță intră în topul celor mai bune filme de comedie pe care le-am văzut anul acesta. Este mult mai bun decât Ocean`s 8. Prin urmare și râsetele auzite prin sală au fost mult mai zgomotoase și mai dese.

Spionul care mi-a dat papucii

Rezumat | Spionul care mi-a dat papucii (2018)

În rolurile principale sunt Audrey și Morgan, jucate de Mila Kunis și Kate McKinnon. Acestea sunt două prietene care locuiesc în Los Angeles și decoperă într-o zi că iubitul lui Audrey este spion. De aici totul se complică și se trezesc în mijlocul unei conspirații în care sunt implicate mai multe agenții de spionaj.

Cum nu pot avea încredere în nimeni, cele două aleg să încerce să salveze situația pe cont propriu și pleacă într-o călătorie prin Europa.

Opinii | Spionul care mi-a dat papucii (2018)

Cum ziceam și la începutul articolului, pentru mine, filmul a fost o comedie care cu siguranță se află printe cele mai bune văzute anul acesta și mă bucur foarte mult că am mers la cinema să îl văd. Asta deși era să-l ratez din cauza festivalurilor la care am fost vara asta, dar nu mă plâng.

Este un exemplu bun de scenariu în care acțiunea se îmbină cu scenele de umor pentru a da filmului o notă mult mai dinamică. Pe lângă asta, Mila Kunis și Kate McKinnon se descurcă foarte bine în rolurile de spioance începătoare și reușesc să lege și prietenii în lumea spionajului. Prietenii cu ajutorul cărora vor reuși să termine misiunea pe care au acceptat-o.

Per total este o comedie tocmai bună de văzut alături de un grup de prieteni, familie sau de persoana iubită la una dintre ieșirile voastre în oraș.

Când apare? Filmul intră în cinema pe data de 17 august și este distribuit de Vertical Entertainment.

Marius Călin
Scriu despre București și despre evenimentele care au loc aici. Sunt pasionat de tehnologie, fotografie, muzică, filme și seriale. Mă găsești adesea pe la concerte sau pe străzile din oraș cu un aparat foto în mână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Marius Călin
Scriu despre București și despre evenimentele care au loc aici. Sunt pasionat de tehnologie, fotografie, muzică, filme și seriale. Mă găsești adesea pe la concerte sau pe străzile din oraș cu un aparat foto în mână.

Follow us

1,215FaniÎmi place
14,830CititoriConectați-vă
1AbonațiAbonați-vă

Articole recente:

The King’s Man: Începutul (2021) – cronică de film

Studiourile 20th Century Fox lansează filmul The King's Man/The King's Man: Începutul, pelicula în care aflăm în sfârșit povestea...

Spider-Man: No Way Home (2021) – cronică de film

Am fost să vedem filmul Spider-Man: No Way Home/ Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă și ne-a plăcut! Am așteptat...

West Side Story/ Poveste din cartierul de vest (2021) – cronică de film

Filmul „West Side Story / Poveste din cartierul de vest” este o reinterpretare modernă a celebrului muzical cu același...

Intercontinental își schimbă numele în Grand Hotel Bucharest

Începând cu luna ianuarie 2022, hotelul Intercontinental din capitală își schimbă numele în Grand Hotel Bucharest. Odată cu noua...

S-ar putea să îți placă
Alte articole de pe site

Nu vrei să te înscrii la newsletter?

*vom trimite doar informații legate de orașul București cel mult o dată pe lună

No, thanks!