Spionul care mi-a dat papucii (2018) | Cronică de film

0

Introducere | Spionul care mi-a dat papucii (2018)

Este un film la care n-am mers cu prea multe așteptări, dar care mi-a plăcut foarte mult și cu siguranță intră în topul celor mai bune filme de comedie pe care le-am văzut anul acesta. Este mult mai bun decât Ocean`s 8. Prin urmare și râsetele auzite prin sală au fost mult mai zgomotoase și mai dese.

Spionul care mi-a dat papucii

Rezumat | Spionul care mi-a dat papucii (2018)

În rolurile principale sunt Audrey și Morgan, jucate de Mila Kunis și Kate McKinnon. Acestea sunt două prietene care locuiesc în Los Angeles și decoperă într-o zi că iubitul lui Audrey este spion. De aici totul se complică și se trezesc în mijlocul unei conspirații în care sunt implicate mai multe agenții de spionaj.

Cum nu pot avea încredere în nimeni, cele două aleg să încerce să salveze situația pe cont propriu și pleacă într-o călătorie prin Europa.

Opinii | Spionul care mi-a dat papucii (2018)

Cum ziceam și la începutul articolului, pentru mine, filmul a fost o comedie care cu siguranță se află printe cele mai bune văzute anul acesta și mă bucur foarte mult că am mers la cinema să îl văd. Asta deși era să-l ratez din cauza festivalurilor la care am fost vara asta, dar nu mă plâng.

Este un exemplu bun de scenariu în care acțiunea se îmbină cu scenele de umor pentru a da filmului o notă mult mai dinamică. Pe lângă asta, Mila Kunis și Kate McKinnon se descurcă foarte bine în rolurile de spioance începătoare și reușesc să lege și prietenii în lumea spionajului. Prietenii cu ajutorul cărora vor reuși să termine misiunea pe care au acceptat-o.

Per total este o comedie tocmai bună de văzut alături de un grup de prieteni, familie sau de persoana iubită la una dintre ieșirile voastre în oraș.

Când apare? Filmul intră în cinema pe data de 17 august și este distribuit de Vertical Entertainment.

Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.