Concurs | THE LEGO® NINJAGO® MOVIE

4

O nouă aventură animată din franciza LEGO®, „THE LEGO® NINJAGO® MOVIE” reuneşte pe marile ecrane o distribuţie de zile mari, din care fac parte: Dave Franco, Justin Theroux, Michael Peña, Zach Woods, Olivia Munn şi legendarul Jackie Chan. Producţia Warner Bros. Pictures şi Warner Animation Group are premiera pe 22 septembrie în cinematografele din toată ţara.

NINJAGO

Lupta pentru salvarea oraşului NINJAGO îl aduce în mijlocul acţiunii pe tânărul Lloyd care alături de câţiva prieteni formează o grupare secretă de luptători ninja. Supravegheaţi de înţeleptul maestru Wu, aceştia trebuie să îl învingă pe cel mai rău tip – Lordul Garmadon – care, nu întâmplător, este şi tatăl lui Lloyd. Cărămidă contra cărămidă şi tată contra fiu, confruntarea supremă va disciplina echipa de luptători, îi va face pe tineri să colaboreze şi îi va ajuta să îşi descopere puterea interioară Spinjitzu.

CONCURS:

Câștigătorii sunt: Lazăr Adrian și Andreea Elena. V-am trimis pe mail instrucțiuni cu ce trebuie să faceți mai departe.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga una dintre cele 2 invitatii duble la animatia THE LEGO® NINJAGO® MOVIE.

N-ar strica sa dai si un like paginii noastre pe facebook 😀

*Invitatiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan din Bucuresti, in perioada 29 septembrie -13 octombrie. Castigatorii vor fi alesi pe 26 septembrie si vor fi afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei. 

Acest actor isi imprumuta vocea personajului Maestrul Wu in varianta subtitrata. Actor, regizor, producator si cascador, este originar din Hong-Kong si e maestru in arte martiale. A jucat in Karate Kid, Rush Hour sau Kung Fu Panda. Care este numele sau?

 

Gen: Animaţie
Regia: Charlie Bean, Paul Fisher şi Bob Logan
Scenariul: Bob Logan, Paul Fisher, William Wheeler, Tom Wheeler, Jared Stern, John Whittington
Producători: Dan Lin, Phil Lord, Christopher Miller, Maryann Garger, Roy Lee, Chris McKay
Distribuţia: Jackie Chan, Justin Theroux, Dave Franko, Olivia Munn, Michael Peña
Casa de producţie: Warner Bros. Pictures, Warner Animation Group
Lansare în România: 22.09.2017

Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.