Cum a fost duelul dintre CTC și CSD | Red Bull SoundClash

0

Sala Polivalentă a găzduit primul SoundClash din România, iar în rolurile principale s-au aflat CTC și Carla`s Dreams. Alături de ei, de atmosferă au fost responsabili și Adrian Despot, în calitate de MC și Dj Undoo care a încurajat publicul să își susțină favoriții cu beat-urile sale.

Red Bull SoundClash

Red Bull SoundClash Romania a început cu o încălzire a câte trei piese cântate de fiecare trupă, apoi au urmat cele 4 runde în urma cărora publicul a ales câștigătorii.

Prima rundă – The Cover a cam fost tot de încălzire și fiecare trupă a cântat o piesă celebră în stil propriu. Feeling good a Ninei Simone a sunt bine de ambele părți ale sălii Polivalente și asta m-a bucurat pentru că știam că o să urmeze ceva foarte bun. CTC câștigă prima rundă.

Runda cu numărul doi a fost despre Take Over – Carla`s Dreams începe o piesă care este preluată de CTC din mers și fac asta timp de 4 piese. Am fugit de la o scenă la alta și pot spune că băieții (CTC și Carla), dar și fetele de la Muse Quartet s-au decurcat foarte bine. Globul de cristal și Eroina au trecut de la o trupă la alta și, la final, fanii au decis. Runda a mers la CSD.

Runda trei – The Clash a fost cea mai spectaculoasă în opinia mea și am ajuns la concluzia că Ceai sună #binedetot în stil rock. Dar Acele se prezintă mai bine în percepția fanilor și runda este câștigată de Carla`s Dreams.

Runda patruTe Wild Card ia adus pe scenă pe Grasu XXL de partea CTC, iar pe cealaltă scenă a urcat Delia. Partea amuzantă e că mie mi se pare că în momentul în care a urcat Grasu pe scenă a fost gălăgie mai mare decât în momentele de jurizare (care, apropo, se făcea prin intermediul decibelilor care veneau din partea mulțimii). Asta poate și datorită faptului că ne așteptam oarecum ca Delia să vină de partea CSD, dar nu aveam nici o idee despre cine ar putea urca alături de CTC pe scenă. Maria Ioana a ridicat iar volumul decibeilor și oricât îmi place mie Delia, runda asta a fost clar câștigată de CTC.

Rezultat final Red Bull SoundClash

Red Bull SoundClash rezultat

Exact, diferență de un singur punct și am rămas cu impresia că treaba asta a fost atât de fain încât abia aștept următorul SoundClash.

P.S. Sper să fie Șatra BENZ vs. BUG Mafia.

Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.