Muzica Cum a fost duelul dintre CTC și CSD |...

Cum a fost duelul dintre CTC și CSD | Red Bull SoundClash

-

-

Sala Polivalentă a găzduit primul SoundClash din România, iar în rolurile principale s-au aflat CTC și Carla`s Dreams. Alături de ei, de atmosferă au fost responsabili și Adrian Despot, în calitate de MC și Dj Undoo care a încurajat publicul să își susțină favoriții cu beat-urile sale.

Red Bull SoundClash

Red Bull SoundClash Romania a început cu o încălzire a câte trei piese cântate de fiecare trupă, apoi au urmat cele 4 runde în urma cărora publicul a ales câștigătorii.

Prima rundă – The Cover a cam fost tot de încălzire și fiecare trupă a cântat o piesă celebră în stil propriu. Feeling good a Ninei Simone a sunt bine de ambele părți ale sălii Polivalente și asta m-a bucurat pentru că știam că o să urmeze ceva foarte bun. CTC câștigă prima rundă.

Runda cu numărul doi a fost despre Take Over – Carla`s Dreams începe o piesă care este preluată de CTC din mers și fac asta timp de 4 piese. Am fugit de la o scenă la alta și pot spune că băieții (CTC și Carla), dar și fetele de la Muse Quartet s-au decurcat foarte bine. Globul de cristal și Eroina au trecut de la o trupă la alta și, la final, fanii au decis. Runda a mers la CSD.

Runda trei – The Clash a fost cea mai spectaculoasă în opinia mea și am ajuns la concluzia că Ceai sună #binedetot în stil rock. Dar Acele se prezintă mai bine în percepția fanilor și runda este câștigată de Carla`s Dreams.

Runda patruTe Wild Card ia adus pe scenă pe Grasu XXL de partea CTC, iar pe cealaltă scenă a urcat Delia. Partea amuzantă e că mie mi se pare că în momentul în care a urcat Grasu pe scenă a fost gălăgie mai mare decât în momentele de jurizare (care, apropo, se făcea prin intermediul decibelilor care veneau din partea mulțimii). Asta poate și datorită faptului că ne așteptam oarecum ca Delia să vină de partea CSD, dar nu aveam nici o idee despre cine ar putea urca alături de CTC pe scenă. Maria Ioana a ridicat iar volumul decibeilor și oricât îmi place mie Delia, runda asta a fost clar câștigată de CTC.

Rezultat final Red Bull SoundClash

Red Bull SoundClash rezultat

Exact, diferență de un singur punct și am rămas cu impresia că treaba asta a fost atât de fain încât abia aștept următorul SoundClash.

P.S. Sper să fie Șatra BENZ vs. BUG Mafia.

Marius
Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow us

1,215FaniÎmi place
14,830CititoriConectați-vă
1AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Ghid pentru alegerea facultății

Alegerea facultății este una dintre cele mai importante decizii pe care o poți face la vârsta aceasta. Dar și mai important este...

FF Theatre Academy | Guest Post

Am avut ocazia de a merge la cateva dintre spectacolele celor de la FF Theatre si astazi gazduim aici un articol din...

Foișorul de foc – istoric și curiozități despre muzeul pompierilor

Foișorul de foc este un monument cunoscut de majoritatea dintre noi doar ca punct de reper. Localizat în zona Bulevardului Pache Protopopescu...

d20 – Urban Bistro modern în zona Dorobanți

În zona Dorobanți se regăsește un bistro urban numit d20, numele fiind inspirat de adresa sa. d20 este un local care nu...

Top cofetării din București pe care nu trebuie să le ratezi

Dacă dragostea trece într-adevăr prin stomac, atunci nu ai cum să nu te îndrăgostești de aceste cofetării din București pe care am...

Restaurante din București pe care trebuie să le încerci

Dacă te-ai hotărât să iei masa în oraș ai de ales din peste 3,500 de restaurante din București și această alegere nu...
- Advertisement -

S-ar putea să îți placăRELATED
Articole recomandate

Nu vrei să te înscrii la newsletter?

*vom trimite doar informații legate de orașul București cel mult o dată pe lună

No, thanks!