Every Day – Zi după zi (2018) | Cronică de film

0

Introducere | Every Day – Zi după zi

Filmul este bazat pe romanul Every Day, scris de David Levithan și prezintă povestea lui Rhiannon care se îndrăgostește de o persoană care ocupa, involuntar, alt corp în fiecare zi.

Mă așteptam să fie doar un alt film plictisitor de dragoste, dar ideea mi-a plăcut foarte mult și chiar m-a ținut atent pe toată durata sa.

Every Day - Zi după zi

Rezumat | Every Day – Zi după zi

Rhiannon și A se îndrăgostesc unul de altul și încearcă în fiecare zi să se regăsească, dar faptul că A se trezește în alt corp la fiecare 24 de ore nu-i ajută prea mult. Cei doi trebuie să găsească o cale de a trece peste această problemă sau vor fi obligați să ia cea mai grea decizie din viața lor.

Opinii | Every Day – Zi după zi

Chiar dacă filmele de dragoste nu sunt pasiunea mea și ultimul care mi-a plăcut la fel de mult a fost Me Before You, pot spune că Every Day a reușit să mă impresioneze prin scenariu și povestea sa originală (cel puțin eu n-am mai văzut un film de genul).

Deși acțiunea poate să pară puțin exagerată în sensul că Rhiannon este într-un fel obligată să schimbe persoana de care s-a întrăgostit în fiecare zi, ideea de bază este că ea se îndrăgostește de personalitatea lui A și el este persoana care reușește să-i arate că o relație poate fi mai mult decât certurile zilnice pe care le avea cu fostul ei iubit.

Dacă ar fi să vorbim despre final fără a da spoilere, eu cred că a fost cea mai bună variantă de incheiere pentru filmul ăsta și aștept și părerile voastre în comentarii după ce îl vedeți.

Per total este un film bun și merită să mergeți la cinema ca să-l vedeți indiferent dacă vă plac sau nu filmele romantice.

Regizor: Michael Sucsy.
Actori principali: Maria Bello, Angourie Rice, Debby Ryan, Colin Ford, Jacob Batalon, Owen Teague.
Cand apare? Filmul intra in cinema pe data de 23 februarie 2018 si este distribuit de Forum Film România.

Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.