Am fost în vizită la Commons Unirii

0

Dacă vă întrebați ce este Commons Unirii, ei bine, răspunsul este simplu. Este un hub situat în zona Unirii deschis 24/7 unde oameni din diferite domenii merg să își desfășoare activitatea.

Zona mi se pare una foarte bună pentru un hub deoarece dacă activezi într-un domeniu care necesită deplasarea la locațiile clienților sau dacă ești fotograf și realizezi foto prin cluburi sau pe la diferite firme, deja ești în centrul orașului și cred că te poți descurca și cu o trotinetă electrică sau cu metroul în ceea ce privește transportul.

Momentan eu nu simt nevoia de a-mi desfășura activitatea într-un hub pentru că vreau ca o mare parte din ceea ce fac să fie legat de fotografie și în domeniul ăsta nu prea poți sta într-un loc foarte mult. Dar atunci când vine vorba de editare trebuie să recunosc faptul că un mediu în care să nu fi deranjat de frigiderul sau serialele de acasa e foarte bine venit.

Locul este decorat în stiluri diferite și mi se pare foarte fain să poți să alegi moodu-ul în care vrei să lucrezi în ziua respectivă. Din păcate am uitat să fac fotografii pe acolo așa că trebuie să mă credeți pe cuvânt, dar data viitoare când ajung la Commons voi da un update articolului și cu foto.

Alt lucru care îmi place foarte mult este că ai acces 24 de ore și nu mai ești condiționat de orele clasice de muncă de la 8 la 18 și cafeaua, ceaiul și Wi-fi-ul este din partea casei. De asemenea, în funcție de planul tarifar pe care îl alegi ai acces și la servicii de printing și meeting room.

Pe lângă astea, există și evenimente dedicate membrilor hub-ului unde aceștia pot face networking și pot începe colaborări. De exemplu, fotografii cu organizatorii de evenimente sau bloggeri cu persoane care se ocupă de promovarea unor servicii sau locații.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea, te invit să arunci o privire și pe site-ul lor.

Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.