Cum să iei noul skin Galaxy în Fortnite cu Note 9

1

Dacă ați ajuns la acest articol probabil știți deja că puteți să luați noul skin Galaxy în Fortnite cu Note 9. Acest skin este posibil datorită colaborării dintre creatorii jocului și Samsung.

skin Galaxy în Fortnite cu Note 9
foto: EPIC GAMES

Ca să primiți skin-ul trebuie să mergeți în Galaxy Apps, să downlodati Fortnite și să jucați trei meciuri. În urma acestora, în maximul 48 de ore trebuie să vă apară în cont noul skin Galaxy.

Partea faină este că skinul poate fi folosit mai apoi și pe PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch și Mobile. Deci nu ești limitat la folosirea lui doar pe telefon.

Cei de la Fortnite au anunțat pe contul lor oficial de Twitter că acest skin nu va putea fi cumpărat în joc. Prin urmare, ingura modalitate de a-l avea este prin donwloadare jocului pe Samsung Galaxy Note 9 și Tab S4. 

Din ce am înțeles foarte mulți au încercat să ia skin-ul prin intermediul device-urilor de teste din magazine, dar oferta este limitată la un skin/device. Aceasta nu mai este deloc o soluție viabilă și ați pierde timp dacă mergeți să încercați. Ca să nu vorbim și despre faptul că nu prea e ok să faceți asta și s-ar putea ca telefoanele acelea să ajungă la alții care n-ar mai putea revendica skin-ul apoi.

Cu toate astea vă recomand să mergeți să vedeți noul Note 9 pentru că la mine deja a ajuns și sunt foarte încântat de performanțele sale.

Galaxy Note 9 costă 999 euro în oferta Orange.

Nu știu despre voi, dar eu m-aș apuca de Fortnite doar pentru skin-ul ăsta. Și chiar am făcut asta, dar jocul nu m-a prins chiar așa de rău încât să-l joc constant. Partea bună e că am un skin fain pentru zilele în care îmi vine cheful de joacă sau în care stau prea mult în ratb și trebuie să găsesc ceva de făcut.

Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.