The Nun: Misterul de la mănăstire (2018) | Cronică de film

0

Introducere | The Nun: Misterul de la mănăstire (2018)

The Nun este ultimul film din seria The Conjuring și, dacă nu știați asta deja, este filmat în România.

Așa cum sigur știți din cronicile de film anterioare nu prea pot vedea un film horror ca să mă bucur de el pentru că până cum nu m-a speriat nici unul. Cu toate astea, îmi place povestea din The Nun pentru că nu deviază de la subiectul principal și pune accentul pe fenomenele paranormale, nu pe scenele dubioase din punct de vedere vizual. Deși dacă mergeți la film să vă așteptați să vedeți câteva creaturi dubioase și fețe de demoni.

The Nun: Misterul de la mănăstire

Rezumat | The Nun: Misterul de la mănăstire (2018)

După ce o tânără călugăriță se sinucide în condiții misteroase la o mănăstire izolată din România, conducerea Vaticanului hotărăște să trimită pe cineva care să cerceteze incidentul. Astfel este alcătuită o echipă formată din părintele Burke, o călugăriță novice din Londra și un francez stabilit în România pe care, odată ajunși aici, cei doi îl roagă să îi ducă la mănăstire.

Restul filmului ne arată descoperirea pe care o fac la mănăstire și lupta pe care trebuie să o ducă pentru a ține demonul departe de lumea noastră.

Opinii | The Nun: Misterul de la mănăstire (2018)

Deși eu nu m-am speriat deloc pot să vă spun că am văzut mulți oameni în sala de cinema uitându-se la film printre degete.

Efectele speciale au fost wow creând astfel o atmosferă de film horror. Soundtrack-ul s-a ridicat și el la așteptări, iar eu am părăsit sala de cinema cu zâmbetul pe buze. Știu, nu prea se face așa după un film horror, dar eu tot timpul mă amuz atunci când văd un film care reușește să sperie mulți oameni în timp ce eu stau acolo liniștit apărându-mi popcornul.

Per total mi-a plăcut și consider că este un film horror reușit care are toate șansele să-ți transforme noaptea în una albă sau, dacă ieși cu iubita la cinema s-o facă să-ți sară în brațe.

Filmul intră în cinema pe data de 7 septembrie 2018 și este distribuit de Vertical Entertainment.

Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.