A Simple Favor – O simplă favoare (2018) | Cronică de film

0

Introducere | A Simple Favor – O simplă favoare

Dacă ești în căutarea unei comedii care să-ți pună puțin și neuronii în mișcare O simplă favoare e alegerea perfectă. Filmul îmbină comedia cu un scenariu destul de încurcat plin de întorsături de situație.

Pe alocuri am crezut că sunt într-un roman polițist și tot așteptam să apară un detectiv dintr-un oraș situat la câteva sute de km distanță, să deschidă servieta și să se apuce de caz. Ei bine, fără a da spoilere, vă spun că n-a fost așa. În acest film lucrurile se spală în casă, dar și pe vlog.

A Simple Favor - O simplă favoare

Rezumat | A Simple Favor – O simplă favoare

Filmul este bazat pe un roman al scriitoarei Darcey Bell și urmărește povestea lui Stephanie, o vlogeriță care încearcă să deslușească misterul dispariției celei mai bune prietene. Emily Nelson este persona dispărută și ar fi de spus despre ea că are o atracție nu foarte sănătoasă spre paharele de martini și lucrurile scumpe.

În căutarea unui răspuns, lui Darcey i se alătură și Sean, soțul lui Emily. Cei doi pornesc într-o adevărată aventură și pe parcursul filmului se apropie tot mai mult unul de celălalt, dar află și secrete care mai bine ar fi stat ascunse.

Opinii | A Simple Favor – O simplă favoare

Mi-a plăcut foarte mult că filmul este presărat cu întorsături de situație și fix atunci când crezi că știi ceva realizezi că, de fapt, nu știi nimic și scenariul o ia cu totul pe alt drum. Desigur, poți spune că din cauza asta e mai greu de urmărit gen Westworld, dar scenariul nu merge chiar așa departe ca în serial și din punctul meu de vedere e o comedie de văzut într-o seară după job alături de prieteni, persoana iubită sau chiar singur/ă.

Uneori poate da în parodie datorită acelor întorsături de situație despre care vorbeam.

Ar fi de menționat că are aproape două ore, dar cel puțin eu n-am simțit ca timpul să treacă greu și scenariul bine construit și-a făcut treaba și m-a ținut atent pe toată durata filmului.

Când apare? Filmul intră în cinema pe data de 14 septembrie și este distribuit de Vertical Entertainment.

Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.