Johnny English lovește din nou (2018) | Cronică de film

0

Introducere | Johnny English lovește din nou

Rowan Atkinson se întoarce pe marile ecrane în cel de-al treilea film din seria Jhonny English și pot spune că de la filmul acesta am primit exact ce mi-am dorit. Am râs, am văzut scene cu spioni care au dat în comedie, dar și tehnologie demnă de un documentar despre spionii anilor `90.

Johnny English lovește din nou

Rezumat | Johnny English lovește din nou

Acțiunea începe în momentul în care un atac ciberbetic dezvăluie identitățile tututor agenților secreți britanici. În momentul acesta, Jhonny English, alături de alți câțiva agenți pensionați sunt singurii care pot interveni pentru că identitatea încă le este ascunsă.

Pe parcursul filmului îl vedem pe Johnny English cum încearcă să-și depășească limitele și să se adapteze unei lumi a spionajului stăpânite de tehnologie modernă și de smartphone-uri.

Opinii | Johnny English lovește din nou

Spuneam la început despre tehnologie și că nu prea a fost folosită de Jhonny English. Ei bine, lucrul acesta m-a bucurat foarte mult pentru că a creat foarte multe situații amuzante. De asemenea, comicul de situație se află la baza acestei comedii și pot spune că mi-a plăcut foarte mult cum a ales regisorul să creeze aceste momente.

Per total este un film foarte bun și vă recomand să-l vedeți la cinema alături de prieteni, familie, iubiți sau iubite.

Filmul intră în cinema pe data de 5 octombrie și este distribuit de Ro Image 2000.

Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.