Filme Hustlers - Striptease pe Wall Street (2019) | Cronică...

Hustlers – Striptease pe Wall Street (2019) | Cronică de film

-

-

Hustlers – Striptease pe Wall Street este un film inspirat din fapte reale, mai exact, dintr-un articol publicat în New York Magazine cu 4 ani în urmă. La acea vreme, jurnalista Jessica Pressler studia povestea unor stripperițe care manipulau oameni să cheltuie bani în clubul în care activau deși era perioada în care criza economică afectase pe toată lumea, inclusiv pe cei de pe Wall Street.

Anul acesta, întreaga poveste a fost adaptată într-un film cu o distribuție de excepție, avându-le pe Constance Wu (în rolul lui Destiny) și Jennifer Lopez (Ramona) ca  protagoniste.

Hustlers - Striptease pe Wall Street

Plot Hustlers – Striptease pe Wall Street

Filmul începe cu Destiny, o tânără lăsată în grija bunicii ei și care alege să facă striptease pentru a obține banii necesari medicamentelor și pentru a achita datoriile. În clubul în care lucrează o întâlnește pe Ramona, tipa care pare că știe întotdeauna ce face și care obține cei mai mulți bani datorită abilităților ei impresionante de a dansa la bară și felului în care citește oamenii/ clienții. Cele două devin bune prietene, Ramona luând-o pe Destiny sub aripa sa pentru a o învăța tot ce știe. Totul merge bine. Banii curg, clubul fiind localizat pe Wall Street, clienții nu se sfiesc să cheltuie zeci de mii de dolari într-o singură seară.

Acțiunea se întinde pe mai muți ani, iar declinul se produce în anul 2008 când începe criza economică. ,,Lupii de pe Wall Street” aleg să se dedice vieții de familie, refuză să mai cheltuie atâția bani în cluburile de striptease, iar cei care o fac propun sume extrem de mici. Ramonei îi vine o idee: să ademenească bărbații bogați și să îi convingă prin orice mijloace să cheltuie cât mai mulți bani în club. Deși planul ei este periculos și în mare parte ilegal, Ramona reușește să recruteze destule fete pentru a pune din nou pe picioare clubul.

Pelicula Hustlers prezintă cronologic situația din fiecare an, sub forma unui interviu pe care Destiny îl oferă jurnalistei. Aflăm astfel că Destiny se confruntă cu foarte multe greutăți și o vom vedea deseori pe parcursul filmului îndoielnică și temătoare. Nu are încredere în ea și repetă de foarte mult ori că vrea să fie independentă și că o face pentru bani, doar că se pare că tot ceea ce câștigă nu îi este niciodată de ajuns. Ramona în schimb este încrezătoare, manipulatoare și ne ține în suspans pentru că nu îți poți da seama dacă este personajul bun sau personajul rău.

Distribuție Hustlers – Striptease pe Wall Street

Distribuția filmului Hustlers este jaw-dropping. Chiar dacă nu vă interesează subiectul, filmul trebuie văzut măcar pentru actrițele implicate. Jennifer Lopez și Constance Wu fac echipă cu Keke Palmer și Lili Reinhart. Madeline Brewer și Lizzo își fac și ele apariția în rolul de stripperițe, dar surprizele filmului sunt Cardi B, G-Eazy și Usher.

Opinie personală

Probabil cea mai bună parte a filmului Hustlers este modul în care protagonistele reușesc să îi păcălească pe bărbați să cheltuie o groază de bani. Nu neapărat credibilitatea metodei folosite, ci faptul că se atrage atenția asupra unui subiect sensibil: teama bărbaților de a recunoaște că au fost păcăliți de femei și mai presus de toate, dificultatea de a recunoaște că au fost într-un club de striptease.

Cu toate acestea, consider că filmul are un defect. Are foarte multe personaje și eu cel puțin nu am apucat să le cunosc, să le observ evoluția ori să mă atașez pe ele. Personal eram foarte curioasă de Keke și Lili cum vor juca, dar pe parcursul filmului am realizat că mi se face dor de Cardi B, care a apărut doar la început. În rest mi-au plăcut trecerile de la interviul cu jurnalistă către amintirile lui Destiny, dar și chimia dintre ea și Ramona. Fiecare fată s-a făcut remarcată prin ceva și distribuția este clar un punct forte al filmului.

Acțiunea te ține în priză, iar faptul că arată și o altă față a stripperițelor mi se pare important. Momentele de dans la bară apar în prima parte și sunt impecabile. Este un film perfect de văzut alături de prietene. Deși este dramatic tot ceea ce i se întâmplă lui Destiny, veți avea parte și de câteva scene funny, iar dacă o apreciați pe J.Lo, acest film este cu siguranță pentru voi.

Filmul intră în cinema pe data de 27 septembrie 2019 și este distribuit de Vertical Entertainment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow us

1,215FaniÎmi place
14,830CititoriConectați-vă
1AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Ghid pentru alegerea facultății

Alegerea facultății este una dintre cele mai importante decizii pe care o poți face la vârsta aceasta. Dar și mai important este...

FF Theatre Academy | Guest Post

Am avut ocazia de a merge la cateva dintre spectacolele celor de la FF Theatre si astazi gazduim aici un articol din...

Foișorul de foc – istoric și curiozități despre muzeul pompierilor

Foișorul de foc este un monument cunoscut de majoritatea dintre noi doar ca punct de reper. Localizat în zona Bulevardului Pache Protopopescu...

d20 – Urban Bistro modern în zona Dorobanți

În zona Dorobanți se regăsește un bistro urban numit d20, numele fiind inspirat de adresa sa. d20 este un local care nu...

Top cofetării din București pe care nu trebuie să le ratezi

Dacă dragostea trece într-adevăr prin stomac, atunci nu ai cum să nu te îndrăgostești de aceste cofetării din București pe care am...

Restaurante din București pe care trebuie să le încerci

Dacă te-ai hotărât să iei masa în oraș ai de ales din peste 3,500 de restaurante din București și această alegere nu...
- Advertisement -

S-ar putea să îți placăRELATED
Articole recomandate

Nu vrei să te înscrii la newsletter?

*vom trimite doar informații legate de orașul București cel mult o dată pe lună

No, thanks!