MuzicaRed Bull SoundClash 2019 aduce Subcarpați vs. Vița de Vie pe 9 octombrie

Red Bull SoundClash 2019 aduce Subcarpați vs. Vița de Vie pe 9 octombrie

După ce în 2017 am avut parte de un duel muzical între CTC și CSD, iar în 2018 între Grasu XXL și Loredana, Red Bull SoundClash 2019 pune față în față două alte nume grele din industria muzicală românească, Subcarpați și Vița de Vie.

Red Bull SoundClash 2019 aduce Subcarpați vs. Vița de Vie


UPDATE:

Forțele de luptă ale trupelor Subcarpați și Vița de Vie s-au adunat, au avansat strategic și au cumpărat toate biletele disponibile la cea de-a treia ediție Red Bull SoundClash a.k.a Bătălia de la Polivalentă. Pentru seara de 9 octombrie, Polivalenta este sold out. Însă, pentru soldații care n-au mai apucat să-și achiziționeze biletele epuizate în timp record, la numai 3 săptămâni de la punerea în vânzare, există vești bune – evenimentul poate fi urmărit live, integral, pe redbull.ro/soundclash.

Arbitrul imparțial al serii va fi Liviu Stanciu, iar DJ Alt Om (Vlad Roșeanu) completează la platane.


Noi am rămas plăcut impresionați de cele două evenimente și abia așteptăm să participăm și la cel de-al treilea să vedem cine va câștiga duelul, dar mai ales să ne bucurăm de spectacol deoarece experiența ne-a învățat că SoundClash este mai mult decât un concert. Pe parcursul a celor 4 runde atmosfera se încinge, creativitatea descoperă noi limite și nu știi ce se va întâmpla în continuae.

De această dată vom vedea un duel între folclorul underground și rock-ul alternativ, mișcări reprezentate de trupe care au adunat de-a lungul timpului sute de mii sau poate chiar milioane de fani în cadrul concertelor și festivalurilor la care au participat. Așa că dacă mă întrebați pe mine, eu vă spun că mă aștept la un nou record de decibeli întregistrat în sala Polivalentă, dar asta depinde doar de voi și dorința de a vă susține trupa preferată pe 9 octombrie.

Evenimentul de pe 9 octombrie va fi cu atât mai interesant cu cât după două ediții Red Bull SoundClash în care a dirijat forțele muzicale ale confruntării, Adi Despot îmbracă acum armura de combatant și declară: Am acceptat invitația ca fiind o provocare. Ne scoate din zona de confort și ne pune în situații total diferite față de cele cu care noi suntem obișnuiți. Și e fantastic! Încă de la prima ediție, din postura de MC, aveam mereu un ochi ațintit pe ceea ce se întâmpla pe scenă și îmi imaginam cum am fi făcut noi, Vița de Vie, respectiva mișcare.

Din partea Subcarpați răspunde MC Bean Știm conceptul de <<Clash>> din U.K., de la <<Culture Clash>>, am văzut acum vreo doi-trei ani potențialul celor două arene față-n față. Mi-a plăcut foarte mult și ne întrebam când o să ajungem și noi să facem asta… și iată că a venit acel moment. O să fie o bătălie muzicală. Dacă Vița de Vie o să arunce ceva în foc, o să fim pregătiți.

Planul de luptă – Subcarpați vs. Vița de Vie

  • THE WARM UP – Fiecare trupă cântă 3 piese din repertoriul propriu.
  • RUNDA 1: ‘THE COVER’ – Trupele abordează un hit celebru în dulcele stil propriu.
  • RUNDA 2: ‘THE TAKEOVER’ – Vița de Vie începe o piesă, Subcarpați o preia din mers şi o continuă în stilul lor, apoi începe Subcarpați şi preia Vița de Vie… timp de 4 piese.
  • RUNDA 3: ‘THE CLASH’ – Fiecare trupă reinterpretează 3 piese proprii în 3 stiluri muzicale diferite.
  • RUNDA 4: ‘THE WILD CARD’ – Fiecare trupă  scoate asul din mânecă printr-un invitat surpriză.

Cât costă un bilet la Red Bull SoundClash 2019

Primele 300 de bilete sunt disponibile la prețul de 59 de lei, iar după epuizarea acestora, biletle vor costa 79 de lei. De asemenea, toate informațiile despre Red Bull SoundClash sunt disponibile pe redbull.ro/soundclash

Prima ediție Red Bull SoundClash a avut loc în Olanda în anul 2016, iar de atunci până acum a făcut înconjurul lumii adunând peste 50 de dueluri pe 5 continente. Două dintre acestea fiind chiar în România în 2017 și 2018, iar cel de-al treilea urmează pe 9 octombrie la Sala Polivalentă.

Marius Călin
Marius Călin
Scriu despre București și despre evenimentele care au loc aici. Sunt pasionat de tehnologie, fotografie, muzică, filme și seriale. Mă găsești adesea pe la concerte sau pe străzile din oraș cu un aparat foto în mână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Marius Călin
Marius Călin
Scriu despre București și despre evenimentele care au loc aici. Sunt pasionat de tehnologie, fotografie, muzică, filme și seriale. Mă găsești adesea pe la concerte sau pe străzile din oraș cu un aparat foto în mână.

Follow us

1,215FaniÎmi place
14,830CititoriConectați-vă
1AbonațiAbonați-vă

Articole recente:

Ce trebuie să știi despre Summer Well 2022 + line-up

Cel mai probabil ai aflat deja că anul acesta, membrii Arctic Monkeys vor urca pe main-stage la Summer Well...

Thor: Iubire și tunete 2022 | cronică de film

Am fost la IMAX să vedem Thor: Iubire și tunete și ne-a plăcut! Cel mai nou film Marvel a...

Jurassic World: Dominația 2022 | cronică de film

Am fost la cinema să vedem Jurassic World: Dominația 2022, ultimul film din trilogia Jurassic World, cu Chris Patt...

Cum a fost la SAGA Festival 2022

Dacă anul trecut SAGA a avut loc la Romaero Băneasa, anul acesta festivalul s-a desfășurat pe Arena Națională...

S-ar putea să îți placă
Alte articole de pe site

Nu vrei să te înscrii la newsletter?

*vom trimite doar informații legate de orașul București cel mult o dată pe lună

No, thanks!