Muzica Red Bull SoundClash 2019 aduce Subcarpați vs. Vița de...

Red Bull SoundClash 2019 aduce Subcarpați vs. Vița de Vie pe 9 octombrie

-

-

După ce în 2017 am avut parte de un duel muzical între CTC și CSD, iar în 2018 între Grasu XXL și Loredana, Red Bull SoundClash 2019 pune față în față două alte nume grele din industria muzicală românească, Subcarpați și Vița de Vie.

Red Bull SoundClash 2019 aduce Subcarpați vs. Vița de Vie


UPDATE:

Forțele de luptă ale trupelor Subcarpați și Vița de Vie s-au adunat, au avansat strategic și au cumpărat toate biletele disponibile la cea de-a treia ediție Red Bull SoundClash a.k.a Bătălia de la Polivalentă. Pentru seara de 9 octombrie, Polivalenta este sold out. Însă, pentru soldații care n-au mai apucat să-și achiziționeze biletele epuizate în timp record, la numai 3 săptămâni de la punerea în vânzare, există vești bune – evenimentul poate fi urmărit live, integral, pe redbull.ro/soundclash.

Arbitrul imparțial al serii va fi Liviu Stanciu, iar DJ Alt Om (Vlad Roșeanu) completează la platane.


Noi am rămas plăcut impresionați de cele două evenimente și abia așteptăm să participăm și la cel de-al treilea să vedem cine va câștiga duelul, dar mai ales să ne bucurăm de spectacol deoarece experiența ne-a învățat că SoundClash este mai mult decât un concert. Pe parcursul a celor 4 runde atmosfera se încinge, creativitatea descoperă noi limite și nu știi ce se va întâmpla în continuae.

De această dată vom vedea un duel între folclorul underground și rock-ul alternativ, mișcări reprezentate de trupe care au adunat de-a lungul timpului sute de mii sau poate chiar milioane de fani în cadrul concertelor și festivalurilor la care au participat. Așa că dacă mă întrebați pe mine, eu vă spun că mă aștept la un nou record de decibeli întregistrat în sala Polivalentă, dar asta depinde doar de voi și dorința de a vă susține trupa preferată pe 9 octombrie.

Evenimentul de pe 9 octombrie va fi cu atât mai interesant cu cât după două ediții Red Bull SoundClash în care a dirijat forțele muzicale ale confruntării, Adi Despot îmbracă acum armura de combatant și declară: Am acceptat invitația ca fiind o provocare. Ne scoate din zona de confort și ne pune în situații total diferite față de cele cu care noi suntem obișnuiți. Și e fantastic! Încă de la prima ediție, din postura de MC, aveam mereu un ochi ațintit pe ceea ce se întâmpla pe scenă și îmi imaginam cum am fi făcut noi, Vița de Vie, respectiva mișcare.

Din partea Subcarpați răspunde MC Bean Știm conceptul de <<Clash>> din U.K., de la <<Culture Clash>>, am văzut acum vreo doi-trei ani potențialul celor două arene față-n față. Mi-a plăcut foarte mult și ne întrebam când o să ajungem și noi să facem asta… și iată că a venit acel moment. O să fie o bătălie muzicală. Dacă Vița de Vie o să arunce ceva în foc, o să fim pregătiți.

Planul de luptă – Subcarpați vs. Vița de Vie

  • THE WARM UP – Fiecare trupă cântă 3 piese din repertoriul propriu.
  • RUNDA 1: ‘THE COVER’ – Trupele abordează un hit celebru în dulcele stil propriu.
  • RUNDA 2: ‘THE TAKEOVER’ – Vița de Vie începe o piesă, Subcarpați o preia din mers şi o continuă în stilul lor, apoi începe Subcarpați şi preia Vița de Vie… timp de 4 piese.
  • RUNDA 3: ‘THE CLASH’ – Fiecare trupă reinterpretează 3 piese proprii în 3 stiluri muzicale diferite.
  • RUNDA 4: ‘THE WILD CARD’ – Fiecare trupă  scoate asul din mânecă printr-un invitat surpriză.

Cât costă un bilet la Red Bull SoundClash 2019

Primele 300 de bilete sunt disponibile la prețul de 59 de lei, iar după epuizarea acestora, biletle vor costa 79 de lei. De asemenea, toate informațiile despre Red Bull SoundClash sunt disponibile pe redbull.ro/soundclash

Prima ediție Red Bull SoundClash a avut loc în Olanda în anul 2016, iar de atunci până acum a făcut înconjurul lumii adunând peste 50 de dueluri pe 5 continente. Două dintre acestea fiind chiar în România în 2017 și 2018, iar cel de-al treilea urmează pe 9 octombrie la Sala Polivalentă.

Marius
Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow us

1,215FaniÎmi place
14,830CititoriConectați-vă
1AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Ghid pentru alegerea facultății

Alegerea facultății este una dintre cele mai importante decizii pe care o poți face la vârsta aceasta. Dar și mai important este...

FF Theatre Academy | Guest Post

Am avut ocazia de a merge la cateva dintre spectacolele celor de la FF Theatre si astazi gazduim aici un articol din...

Foișorul de foc – istoric și curiozități despre muzeul pompierilor

Foișorul de foc este un monument cunoscut de majoritatea dintre noi doar ca punct de reper. Localizat în zona Bulevardului Pache Protopopescu...

d20 – Urban Bistro modern în zona Dorobanți

În zona Dorobanți se regăsește un bistro urban numit d20, numele fiind inspirat de adresa sa. d20 este un local care nu...

Top cofetării din București pe care nu trebuie să le ratezi

Dacă dragostea trece într-adevăr prin stomac, atunci nu ai cum să nu te îndrăgostești de aceste cofetării din București pe care am...

Restaurante din București pe care trebuie să le încerci

Dacă te-ai hotărât să iei masa în oraș ai de ales din peste 3,500 de restaurante din București și această alegere nu...
- Advertisement -

S-ar putea să îți placăRELATED
Articole recomandate

Nu vrei să te înscrii la newsletter?

*vom trimite doar informații legate de orașul București cel mult o dată pe lună

No, thanks!